2777
2789
عنوان

اتفاقات دیروز و خراب شدن اعتماد نامزدم و مامانم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 32 پست
ولی حالا من نه مادرتم نه نامزدت واقعا دلت با اکسته؟هنوز دوسش داری؟

نمیدونم وابستگی یا چی نمیتونم از زندگیم حذفش کنم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

حالا تو باید مینشستی حرف میزدی باهاش😏 چ حرفی داشتین دیگه؟؟

هیچ حرف خاصی نبود دیدم تنهاست رفتم سمتش یکم صبحت قدیما کردیم خاطرات و اینا و چه زود گذشت و تموم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت قشنگ نیست

من تاپیک قبلیتم خونده بودم، مرور خاطرات به چه دردت میخوره؟ اگه فقط دوتا همکلاسی هستین در حد همون همکلاسی باقی بمونین

ببخش که اینو میگم ولی حس میکنم نمیتونی تحمل کنی که توجهشو از دست بدی

اگه میخوای به کسی متعهد باشی باید با خودت صادق باشی و مسائل ذهنیتو حل کنی

2805
کارت قشنگ نیستمن تاپیک قبلیتم خونده بودم، مرور خاطرات به چه دردت میخوره؟ اگه فقط دوتا همکلاسی هستین ...

از دست دادن کاملش برام سخته میدونی یعنی میتونم قبول کنم شاید هر کدوم با افراد دیگه ای باشیم ولی اینکه کلا دیگه ازم دور بشه سخته

بجای نامزدت بودم نمیبخشیدمت کلا دیگه نباید باهاش حرف بزنی ینی چی ک گپ زدیم

حق داره به اعتمادش ضربه زدم اون همه چیز که بین ما گذشته رو میدونست ولی بخاطر من قبول کرد توقعش این نبود واقعا 😢

به خاطر کار زشت خودت بوده کارت کم از خیانت نداشته حالا هنوزم از رو نرفتی یکی دیگه رو مقصر میدونی

خیانت خط قرمز منه هیچوقت وقتی تو یه رابطه هستم نمیرم به طرفم خیانت کنم حتی اگه خیانت ببینم اونی که میگم مقصره واقعا بخاطر همین کاراشه 

گپ چیه ؟ حتی سلام هم نیاز نیست بکنی حداکثر سلام

گپ ساده بین دو تا همکلاسی چه خبر و دانشگاه چه زود تموم شد و یادت میاد فلان خاطرات و اینا یعنی عادی ترین گپی که فکرش کنی

فکر کنم امام صادقه که میگه جوری زندگی کن که خودت رو در مظان اتهام قرار ندی دوستت که باهاش کات کردی ر ...

بخدا من کاری نکردم یعنی تو اون دانشگاه صدتا دختر پسر کنار هم هستند خیلی عادی نشستیم رفتیم سر کلاسا صحبت معمولی فقط 

بعدش دلیل میشه اون دختره بره بگه⁉️ منم خیلی کارهای اونو میدونم خیلی ها یعنی در حدی که بگم براش دیگه هیچی نمونه 

شما داری ب نامزدت خیانت میکنی بهتره قبل از عقد تموم کنین این رابطه رو با احساسات یه انسان بازی کردن ...

من همسرم رو انتخاب کردم اگه میخواستم خیانت کنم اصلا سمتش نیمرفتم خب مساله فقط همین ارتباط با یه شخص خاصه

از دست دادن کاملش برام سخته میدونی یعنی میتونم قبول کنم شاید هر کدوم با افراد دیگه ای باشیم ولی اینک ...

تو پادکست رواق یه نمونه بالینی از مراجعین اروین یالوم رو تعریف میکرد که خانومه از شوهرش جدا نشده فقط جدا زندگی میکنه حتی دوست پسرم داره ولی نمیتونه قبول کنه از شوهرش جداشه با اینکه دیگه دوسشم نداره !! از نظر اروین یالوم این یه جوری اضطراب مرگه اینکه بدونی یه روز شما تو ذهن اکست فراموش میشی انگار برای اون ادم مردی اسمشو گذاشته بود خرده مرگ!! بنظرم شمام شبیه اون موردی 

خیانت از نظرت فقط رابطه ی جنسیه؟

فقط که نه ولی بخش غیرقابل بخشش همینه یا اینکه مثلا قرار احساسی مخفی بزارند دو نفر پشت سر پارتنرشون

2810