2777
2789

دیگه مهم نیست کی چی قضاوت میکنه همینجوری مینویسم دل خودم خالی بشه فقط لطفا گزارش نزنید❌

من ۳ سال گذشته یه پارتنر داشتم همکلاسی دانشگاه بود که کات کردیم نامزدم در جریان کامل رابطه و بهم خوردنش هست. 

دیروز تو دانشگاه دیدمش در حد یه دوست همکلاسی با هم بودیم یکم گپ زدیم. که یکی دخترا خراب دانشگاه که یه زمانی مثلا دوستم بود و حتی خونه ما اومده بود بعدش باهاش قهر شدم رفته هم به نامزدم کلی دروغ گفته که اینا نشستن ور دل همدیگه نکنه به هم برگشتن حواست باشه به مامانم هم گفته وای خاله چرا نگفتی دوباره با هم اوکی شدن نکنه نامزدیش بهم خورده ‼️

حالا از دیشب من هم از مامانم هم نامزدم حرف شنیدم اولش که زدم حاشا پیش مامانم پیش نامزدم هم دیروز عصری اومده بود دنبالم رفتیم بیرون گفتم ببین خودت میدونی و اعتماد و صداقت ما با هم میدونی همکلاسیمه و میدونی من هیچوقت بهت خیانت نمیکنم. 

بنده خدا از این ناراحتم اعتمادش ضربه زدم دیروز بغض بود کلا قسم داد اگه هنوز یه ذره دلت جای دیگست برو جلوت نمیگیرم.

هیچی دیگه همین بود فقط بخاطر حرف یه آدم عوضی زندگی یه دختر بازی میکنند. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شما واقعا دلت هنوز پیش اکسته

کلی تاپیک درموردش داری

و حتی یادمه یسری تاپیک زده بودی ناراحت بودی از اینکه اکست با دوستت اوکی شده

یا کلا فراموشش کن یا تکلیف نامزدتو روشن کن بره دنبال زندگیش

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

فکر کنم امام صادقه که میگه جوری زندگی کن که خودت رو در مظان اتهام قرار ندی 

دوستت که باهاش کات کردی رو دختر خراب دانشگاه معرفی کردی چون رفته کاری که واقعا کردی رو اطلاع داده!؟ 

ولی حالا من نه مادرتم نه نامزدت واقعا دلت با اکسته؟هنوز دوسش داری؟

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
شما واقعا دلت هنوز پیش اکستهکلی تاپیک درموردش داریو حتی یادمه یسری تاپیک زده بودی ناراحت بودی از این ...

چی بگم والا نه میتونم دروغ بگم که هیچی نیست نه میتونم بگم واقعا دلم اونجاست نمیدونم چ حسیه 💔

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

کافه رفتن حرف زدن قدم زدن تازه بازم منتظرش بوده بره باهاش حرف بزنه فکر میکنه خارجه 😂😂😂😂😂😂😂😂

حالم بهم خورد وقتی تاپیکشو خوندم

حتی خط مخفی هم داره

واقعا دلم واسه نامزدش سوخت

چی بگم والا نه میتونم دروغ بگم که هیچی نیست نه میتونم بگم واقعا دلم اونجاست نمیدونم چ حسیه 💔

شما داری ب نامزدت خیانت میکنی بهتره قبل از عقد تموم کنین این رابطه رو با احساسات یه انسان بازی کردن هیچ توجیهی نداره 

2810