2777
2789

تو جمع زیاد حرف نمیزنم سالی یه بار میرم خونشون با اینکه 1کوچه فاصلمونه هرچی شد و شنیدم به شوهرم نمیگم چون دهن لق و حرفو بهشون میرسونه 

این شد که صمیمی نیستیم و باهام رو در بایسی دارن 

ولی گاهی پیش اومد مغزشون ارور داده افتادن به جونم چون دو قطبی ان

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوخی نمیکنم شوخیم بکنن یه لبخند از سر احترام میزنم و تمام اگر از چیزی ناراحت بشم محترمانه میگم وقتی میرم خونشون مثل مهمون میشینم وقتیم‌میان مثل مهمون پذیرایی میکنم نمیذارم‌پاشن کارکنن و … کم میرم درواقع بدون دعوت نمیرم و اونام کم‌میان 

زنداییم اینجوریه،همیشه لول خودشو حفظ می‌کنه،شاید سه چهار سالی یه بار ببینیمش بیشتر از ۳۰ ساله ازدواج کرده به جز پاگشا خونه هیچکدوم از خواهر شوهر و برادرشوهرا نرفته زمان قدیم که هنوز بچه نداشت چندباری خونه مادرشوهرش رفته،فقط مراسما میاد و حتی اگه کسی چیزی بهش بگه که ناراحت شه اصلا دعوا راه نمیندازه و جواب نمبده

لایک نکن،ریپلای نکن

2805
تو جمع زیاد حرف نمیزنم سالی یه بار میرم خونشون با اینکه 1کوچه فاصلمونه هرچی شد و شنیدم به شوهرم نمیگ ...

البته اینا برا خواهر برادراشن پدر مادر نداره 

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

من اصلا مادرشوهرم ۱۰ سال هس عروسشونم باهام با تندی رفتار نکرده اگه چیزی هم میخواد بگه با مهربانی میگه و آخر هم میگه ازم ناراحت نشی

دلیلش اینه که منم خیلی احترامشون رو دارم و خیلی مواظب رفتارمم و یه دلیل مهم تر اینه که شوهرم نشون داده که خیلی دوسم داره و اگه کسی بهم بی احترامی کنه ناراحت میشه 

ولی دوسال جاری دار شدم دیدم که خیلی تند باهاش حرف میزنه و گله میکنه 

من دوران عقد و الان هم خیلی کم میمونم خونشون ولی جاریم عقد اکثرا خونه مادرشوهرم بود

اولین قدم: حد نگهداشتن، صمیمی نشدن، قاطی نشدن، رسمی و تا حدی خشک بودن

بعدش تو موضوعات خانوادگی شوهر وارد نشدن، دخالت نکردن، پیگیر نبودن و تا حد زیادی بی اعتنا بودن به مشکلات و روابط خانوادگی اونها

درددل نکردن یا در مورد خانواده خودت صحبت نکردن

رفت و آمد کم، دعوت کردن رسمی از اونها و تشریفات قائل شدن و پذیرایی آبرومندانه و .....

دقیقا عامل هرچی بدبختیه انما، سوال پرسیدن در مورد بقیه استو این باعث میشه این اجازه رو به طرف بدی که ...

اره دقیقا بعد سالها من فهمیدم اتفاقا پرس و جو میکنه ها; از داداشم میپرسه ولی جلوی ما ساکته و با سیاست
ویژگی هاش برای من جالبه در کل

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دقیقا عامل هرچی بدبختیه انما، سوال پرسیدن در مورد بقیه استو این باعث میشه این اجازه رو به طرف بدی که ...

واقعا همین طوره من خونه مادر شوهرم میرم با جاریم تو یه آپارتمان هستن تا الان حتی نپرسیدم چه خبر از فلانی در حدی که مسافرت خارج از کشور رفته بودن خبر نداشتم بعد خونه مادرشوهرم بودم سوغاتی هامون رو داد فهمیدم و فقط زنگ زدم تشکر کردم همین 

من شوخی نمیکنم شوخیم بکنن یه لبخند از سر احترام میزنم و تمام اگر از چیزی ناراحت بشم محترمانه میگم وق ...

اینکه تو خونشون کار نکنیم درست نیس . من وقتی میرم اونجا به اندازه ای که باید کمک میکنم آشپزی و ظرف شستن وقتی ازدواج میکنی خانواده شوهرت هم میشن خانواده خودت 

طفلی مادرشوهرم هم که میاد خونم اونم مثل خودم تو کارا کمکم میکنه 

چرا تفاوت میذارین بین خانواده خودتون و شوهرتون 

اگه شوهرتون براتون عزیز هس اونم زیر دست همون مادر بزرگ شده

اینکه تو خونشون کار نکنیم درست نیس . من وقتی میرم اونجا به اندازه ای که باید کمک میکنم آشپزی و ظرف ش ...

من شاغلم و بچه کوچیک دارم کلی کار ریخته سرم که تو طول روز باید انجام بدم و راه دوریم سالی دوسه بار با دعوت خودشون میریم باید از مرخصیم بزنم برا اونجا چرا باید برم بازم کار کنم بعنوان مسافرت فقط استراحت میکنم درعوض‌وقتیم‌بیان خونم‌ برام عزیزم و بهترین پذیرایی در توانم رو‌انجام میدم خونه مامانمم که میرم همینه من استراحت میکنم مامانم پسرم‌ نگه میداره حتی 

چ گیر هایی مثلا؟!

هرچی فکرش کنی چرا سرکار نمیری چرا مستاجرین چرا فامیلامون دعوت نمیکنین خونشون که بخوای یه چایی دم کنی پشت سرت میان ببینن چایی زیاد دم نکنی ساعت ده خاموشیه حق دسشویی رفتن و تکون خوردن نداری خونتم که بیان از خیابون ایراد میگیرن تا داخل خونت

هرچی فکرش کنی چرا سرکار نمیری چرا مستاجرین چرا فامیلامون دعوت نمیکنین خونشون که بخوای یه چایی دم کنی ...

اینا خیلی بی فرهنگ و وحشین پس

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

حد وحدود خودتو نگه دار احترام بذار

اجازه نده خيلي باهات صميمي برخورد كنن

اگه خيلي راحت و صميمي شوخي كردن خيلي جدي برخرود كن و روي خوش نشون نده

من خودم اينجوري رفتار ميكنم واصلاهم اجازه نميدن بخودشون باهام صميمي باشن 

اینکه تو خونشون کار نکنیم درست نیس . من وقتی میرم اونجا به اندازه ای که باید کمک میکنم آشپزی و ظرف ش ...

من كه شوهرم خودش نميذاره توخونه مامانش كار كنم

البته مادرشوهرمم نميذاره هيچكاري گنم وتاحالا ازم هيچي نخواسته

ولي شوهرم حتانميذاره بعدناهار ظرفاروهم بشورم ميگه بيا بشين

فقط درحد جمع كردن بشقاب خودم وهمسرم از سرسفره وگذاشتن تو ظرفشويي كارميكنم

2810