2777
2789

❌❌❌کلاس زبان انگلیسی❌❌❌

✅✅✅جلسه اول رایگان جهت آشنایی با نحوه تدریس✅✅✅

🔺مناسب برای تمام سنین

🔺از مبتدی تا پیشرفته

🔺کلاس های به صورت خصوصی برگزار میشوند تا بالاترین بازدهی را از ابن کلاس ها دریافت کنید.

⏰ کلاس های ما در هر ساعتی که شما بخواید برگزار میشن تا به مدرسه ، دانشگاه ، شغل و برنامه روزانه شما هیچ آسیبی وارد نشود

دیگه چی از این بهتررررررررررررر؟

ترجمه انواع متون و مقالات پذیرفته می شود❤️‍🔥

کلاس های خصوصی ما 🔻

اموزش همزمان چهار مهارت زبان انگلیسی ( reading, Listening, writing, speaking )

📒 اموزش تخصصی لغات و اصطلاحات کاربردی در هر جلسه با بهترین متد روز دنیا

📒 کلاس های امادگی "ایلتس" با بالاترین بازدهی

📒 برگزاری کلاس های تخصصی مکالمه

📒 دوره فشرده مکالمه و گرامر برای کسانی که قصد مهاجرت یا سفر دارند

📒 اموزش جذاب و شیرین برای کودکان شما با اخرین متد روز دنیا (سیستم فونیکس)

📒 اموزش تخصصی زبان انگلیسی مدرسه پایه هفتم تا دوازدهم (تضمینی)

📒 تقویت لغات و اصطلاحات برای مکالمه در هر جلسه

📒 با چندین سال سابقه در مدارس و اموزشگاه‌های زبان معتبر کشور

تخفیف ویژه برای دانش آموزان و دانشجویان 👩‍🏫

کانال اموزش زبان انگلیسی ما در ایتا و تلگرام Honey_eng🍯🐝❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
سلام هزینه تدریس برای کلاس نهم وکودک هفت ساله جدا جدا چقدر هست

کودک هفت ساله هر ۱۰ جلسه ۲۵۰ تومن❤️

و برای دانش اموز کلاس نهم هر ۱۰ جلسه ۳۰۰ تومن❤️

جلسه اول و تعیین سطح رایگان پشتیبانی ۲۴ ساعته هم خواهید داشت.

❤️

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کودک هفت ساله هر ۱۰ جلسه ۲۵۰ تومن❤️و برای دانش اموز کلاس نهم هر ۱۰ جلسه ۳۰۰ تومن❤️جلسه اول و تعیین س ...

ممنون عزیز دلم با درش مشورت کنم بهتون خبر میدم،هفت ساله دختر خودم هست  کلاس نهم خواهرزادمه،خبرجعتشونو میدم،برای بچه هفت ساله من چه کتابایی باید براش تهیه کنم؟بعد مدرک که نمیگیرن اینجوری تکلیفش چی میشه؟

2805
ممنون عزیز دلم با درش مشورت کنم بهتون خبر میدم،هفت ساله دختر خودم هست کلاس نهم خواهرزادمه،خبرجعتشون ...

سلام عزیزم

پوزش میخوام من خیلی کم در روز میام نی نی سایت در ایتا یا تلگرام بهم پیام بده اونجا کاملا به سوالاتت پاسخ میدم❤️

09911592677