2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
زرشک پلو مرغخوش بحال اونایی ک غذای دیشب رو میتونن بخورنهم خودم هم همسرم اصلا غذای مونده نمیتونیم بخو ...

نوش جان 

ابجیمو شوهرشم همینجورن غذا حتی از ظهر بمونه نمیخورن برا شام 

زرشک پلو مرغخوش بحال اونایی ک غذای دیشب رو میتونن بخورنهم خودم هم همسرم اصلا غذای مونده نمیتونیم بخو ...

بابای منم عین شماس

ولی منو مادرم میخوریم یروز بمونه😅

حالا فک کن خالم رفته کربلا واسه شوهرش اندازه یه هفته غذا درس کرده گذاشته تو یخچال اونم باید گرم کنه بخوره😑فریزم نمیکنه میزاره‌ تو یخچال.همیشه برام سواله بو نمیکنه🤔خجالتم میکشم بپرسم و خودمو راحت کنم😅

بابای منم عین شماسولی منو مادرم میخوریم یروز بمونه😅حالا فک کن خالم رفته کربلا واسه شوهرش اندازه یه ...

😂😂 فک کنم خراب بشه اگ فریزر باشه موردی نداره ب قول خودتون بو میگیرن 

بابای منم عین شماسولی منو مادرم میخوریم یروز بمونه😅حالا فک کن خالم رفته کربلا واسه شوهرش اندازه یه ...

ن بابا فریزر باشه هیچیش نمیشه حتی یخچال هم اگ مذلش بالا باشه هیچیش نمیشه  مامانم ی غذا درس میکنه سه بار میخورن نصفشم میره فریزر برا هفته بعد🤣منم میخوردم ولی وقتی متاهل شدم همسرم نمیخورد و انقد پیف پاف و کهنش گفت دیگ از چشمم افتاد😶

منم همینطور خسته شدم از اشپزی

بدبختی دلم غذایِ بیرونم نمیخواد...دوستدارم تو خونم آشپز داشته باشم واسم غذا درست کنه همش🥲

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
دلدرد شدید الان ژلوفن خوردم که بتونم پاشم حداقل بچم گرسنه نمونه

عزیزم کاچی یا حلوا بخور چون گرمه دردتو کلی خوب میکنه

مخصوصا دو س روز قبل پریودی معجزه میکنه 

2810