2777
2789
عنوان

بچه ی برادر شوهرم خودشو کثیف کرد

129 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا میشه راهنمایی کنید بچه ی برادر شوهرم مامانم میگه اوایل ک خواستم از پوشاک بگیرمش خیلی راحت تونستم یادش بدم مثلا دوماه هر وقت دلم خواست بردمش دسشویی(پوشاک پوشیده بود) بعد کم کم هی هر دم ب دقیقه ک دیگ یاد گرفت بره دسشویی حالا ک داره سه سالش میشه جدیدا هی رو خودش جیش میکنه و پی پی میکنه میگ اون روز شب رو مبل کثیف کاری کرد مجبور شدیم مبل رو بشوریم اون رو تو خیابون داشته با بچه ها بازی میکرده تو شلوارش کثیف کرده هرچی هم باهاش حرف میزنه ک این کار خوب نیست و باید بری تو دسشویی این کارو انجام بدی فایده نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمرش گرم بگیره دعواش نکنین فقط تشویق و ارامش

یا مثلا میگ نشسته تو هال ی حالتی نشسته ک انگار تو دسشویی میگ خواستم لباسشو عوض کنم متوجه شدم جیش کرده رو خودش

دیشب مادرش کلی سرش داد زد و تنبیهش کرد ک بره تو اتاق میگ حتی خونه بقیه ک میرم رو خودش جیش میکنه

طفلی مادرش منم با همین مشکل مواجه هستم،دیشب به خاطر کثیف کاری رو قالی مجبور شدم فرش رو جمع کنم تا بدم بشورن...نمیدونم چشون میشه این بچه ها دیوونم کرده دیگه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
طفلی مادرش منم با همین مشکل مواجه هستم،دیشب به خاطر کثیف کاری رو قالی مجبور شدم فرش رو جمع کنم تا بد ...

اره خیلی ناراحت میگم هم باهاش حرف زدم هم قهر کردم هج تنبیه نمیدونم چیکار کنه دیگ 

اره خیلی ناراحت میگم هم باهاش حرف زدم هم قهر کردم هج تنبیه نمیدونم چیکار کنه دیگ

دقیقا مثل من..به فکرم رسیده ببرمش مشاوره..چون دیگه کلافه شدم از دستش

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..