خواهرم صبح هایی ک زودتر از من بیدار میشه بره دانشگاهش یه آب میذاره بجوشه خودشم زیرشو خاموش نمیکنه میره!! مثلا لطف میکنه در حقه من! چون من هر روز صبح با یه قهوه یا چایی شروع میکنم وگرنه نمیتونم سره حال شم ولی خب منم همیشه بهش میگم یا آب نذار بجوشه یا میذاری لاقل چایی رو درست کن بعد برو سره این همیشه حرص میخورم بازم کارشو تکرار میکنه!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اب طول میکشه جوش بیاد.اگر خواهرت تاپیک زده بود میگفتم بزار خودش معطل بشه انقد پررو بازی در نیاره
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
تا همین حد وقت داره.ولی بهش بگو دلت نسوزه .اصلا روشن نکنه.اون محبت میکنه ولی شما پرتوقعی
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
مطمئنی؟ منظورت این گازای جدیده؟ خودم صفحه ای دارم یکی از بزرگترین ترسام همینه بخاطر همین بیرون میرم ...
فکر کنم همه گازها دارن
یه بار شعله رو روشن کن
با فون خاموش کن
چند ثانیه صبر کن
سرد که بشه
صدای جریان گاز قطع میشه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.