2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

87 بازدید | 9 پست

مامانا بگید از دست شوهرم چیکار کنم؟ بچه ام گریه های شدیدی میکنه همراه با جیغ و گریه سر کوبیدن ن بهش میگی بیا بغل میاد ن حواسش پرت میشه ن محلش ندی ساکت میشه یهو نیم ساعت داد میزنه و گریه میکنه شوهرمم جدیدا اینجوری گریه میکنه یه سیلی بهش میزنه. من میگم تنبیه بدنی نکن یا رو باسنش اروم بزن یا پاش چرا محکم میکوبی تو صورتش؟ منم ی روزایی بیرونم مجبورم پسرم پیش باباشه اون روز دیدم زنگ زده داد بیداد بیا بگیرش زدمش تا اروم شد. پسرمم بی دلیل گریه میکنه مثلا یهو پا میشه وسط بازی میگه نه نه گریه های شدید که اصلا اروم نمیشه. ک هر کی میبینش یا میگه ببرش روانشناس یا خانواده شوهرم میگن ببرش دعا نویس. ن لباس میذاره عوض کنی ن حمام ده روز ده روز میاد ن غذا میخوره ن میذاره پوشکش کنی. شبا ۶ و ۷ ساعت رو پامه بذارمش زمین همون گریه ها و دادهای شدید شو داره. ی وقتایی خونه هیچکس نمیاد جایی دعوتیم خودشو میزنه قش میکنه جیغ داد و گریه جلو مردم ک از در تو نرو. روانشناسم میگه مدارا کن باهاش جایی نرو. به گریه هاش محل نده ب حرفشم گوش کن. ب گریه هاش محل ندم اخه اصلا ساکت نمیشه. نمیدونم با شوهر احمق عصبیم چیکار کنم با بچه ی زبون نفهمم چیکار کنم

بچه از وقتی عقلش میرسه و میتونه پیامشو با کلمات هرچقدم دست و پا شکسته و یا حرکات بدن ب شما منتقل کنه دیگه نباید به گریه هاش بها بدید

چون اون ب شکل ذاتی از وقتی دنیا اومده با گریه پیامشو انتقال داده عادت کرده شما باید این عادتو کم کم از سرش مینداختی تا از گریه ب عنوان اهرم فشار برای رسیدن ب خواسته هاش استفاده نکنه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه از وقتی عقلش میرسه و میتونه پیامشو با کلمات هرچقدم دست و پا شکسته و یا حرکات بدن ب شما منتقل کنه ...

من گوش نمیدم ب خواسته هاش وقتی گریه میکنه. مثلا از شب تا صب باید روی پای من باشه اگر بذارمش زمین گریه هایی میکنه ک بالایی و پایینی مون صداشون دراومده من مجبور شدم با اینک پام خشک شده بود دوباره گذاشتمش رو پام

من گوش نمیدم ب خواسته هاش وقتی گریه میکنه. مثلا از شب تا صب باید روی پای من باشه اگر بذارمش زمین گری ...

خدا کمکت کنه عزیزم

وقتی خوابه بالاسرش قرآن بخون آیه الکرسی بخون بذار آرامش بگیره

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️