2777
2789
عنوان

ساپورت یا چی بپوشم زیر دامن توی خیابان

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغز تو معیوب تره که همه جاتو میدی بیرون تا همه تماشات کنن کمبود داری حتما که اینکارو میکنی

مثلا الان داری تشویق به حجاب میکنی؟؟؟  

خودش که گفت مججبم!!! کت سارافون دیدی بلنده فقط یه قسمت مچ پا بیرونه که اونم با ساپورت ضخیم پوشیده میشه؟؟؟  

آبروی هرچی چادری و باحجاب رو میبرین با این مدل حرف زدن و کاراتون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مغز تو معیوب تره که همه جاتو میدی بیرون تا همه تماشات کنن کمبود داری حتما که اینکارو میکنی

الان از کجا میدونی که همه جاشو میریزه بیرون همه نگاش کنن؟ بعدم چشمات تاپیکو نمیبینه ؟ گفته برام مهمه معلوم نباشه . و در نهایت آره میخواد بریزه بیرون همه ببینن به شما چه>؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بافت هاش الکتریسیته ایجاد نمیکنه بچسبه به تنم لباسم

بافت و نمی دونم عزیزم.

برای من ضخیم هست. ضخیم یا تو کرکی بگیر 

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
با وجود اینکه خودم معتقدما حالم از حرفت بهم خورد خواهشا همدیگه رو از دین زده نکنیم روش خداااا این نی ...

بذار اونچه که واقعا هستن رو به خلق معرفی کنن 

میبینی که چی بسرمون اوردن

نتیجه ش داریم میبینیم توی دهه ۸۰و۹۰

با وجود اینکه خودم معتقدما حالم از حرفت بهم خورد خواهشا همدیگه رو از دین زده نکنیم روش خداااا این نی ...

من خودم چادر سرمه اکثرا ولی یه‌جور حرف میزنن و رفتار میکنن ماها که خودمون چادری هستیم زده میشیم چه برسه اونی که حجاب کمتری داره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چرا تهمت میزنی استارتر گفت محجبه هست ،تازه الان خیلی ها شلوار نمیپوشن زیر دامن

واقعا

تهمت عیب نداره

ولی چادر مهمه

من یه نقطه از بدنم پیدا نیست دامنم گشاده و بلند تا کف پام

عیب نداره فاطمه ی زهرا سلام الله جوابش بده الهی

خب برو بازار ببین تو محل تون چی پیدا میشه

مغازه هاهم ماشاالله پره

الان ما بگیم فلان چیز شما میدونی صد درصد پیدا میکنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
2810