2777
2789
عنوان

ساپورت یا چی بپوشم زیر دامن توی خیابان

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 74 پست
شما نظر خواستین این خانوم نظرشون رو گفتن و همیشه نظرات متفاوته. مغز معیوب یعنی چی شما خودتون شرمنده ...

من نظر نپرسیدم خواستم بهم ساپورت معرفی کنن نه فضچلی در پوششم و قضاوتم و تهمت بهم و اونم انقدر بی شخصیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغز تو معیوب تره که همه جاتو میدی بیرون تا همه تماشات کنن کمبود داری حتما که اینکارو میکنی

به شما چه مربوطه اومدی اول جیغ جیغ میکنی

بی حیایی افکار و گفتار شماست

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من خودم چادر سرمه اکثرا ولی یه‌جور حرف میزنن و رفتار میکنن ماها که خودمون چادری هستیم زده میشیم چه ب ...

برااربعین هواگرم بود دخترم نه سالش نشده بود زنیکه مثلا خواست امر به معروف کنه اومده دست میزنه به موهای دخترم میگه یه چادر داشتی قبلا چرا نپوشیدیش کلاس چهارم میری ؟اخه زنک بتوچه فضولی میکنی توکارمن ودخترم 

بچه ها اون خانم ی کلام گفت چادر بپوشی بهتره . اسی جان شمام میتونستی بگی عزیزم با این لباس پوشیده دوس ...

آخه تو این سایت جوری جا افتاده انگار هر کی بگه چادر انگار عضو گروه تروریستیه و باید بهش حمله کنند. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

دو مدل جوراب شلواری من میپوشم و با اینکه سرمایی هستم ولی با دامن پشمی نسبتا تا روی زانو اوکی بودم،یکی ازین بافت ها،ترکیه ایش،یکی هم به مدله توش کرکیه و خیلی هم کش میاد....،یه دامنم دارم که بهش جوراب شلواری نمیاد یکم بلنده،زیر اون به ساپورت میپوشم سه ربع،بعد جوراب ساق کوتاه وکفشم رو میپوشم

Nop
2810