2777
2789
عنوان

بهداشت دیگه جونی نذاشته برام

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست
اونم از زرنگیش بوده برات پرونده درست نکرده چون مادر پرخطر تماما دردسره

چه زرنگی، برای اون سود و ضرر نداشت.

خواهرم همکارشون بود، گفت شاغلی، اذیت میشی، ما که دکتر نیستیم، از بابت پرونده خیالت راحت، برو دکتر متخصص.

سه تا بارداری داشتم یک بار بهداشت نرفتم تو فقط ماهی یک بار باید بری متخصص زنانی که میخوای زایمان واس ...

من اولین بارداریمه اونجام‌میرم بهداشتم باید برم ماهی یبار ولی برا من ماهی یبار نیس چون هی میگه بگو‌دکترت فلان چیزو بنویسه فلان کارو‌بکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه بهداشت چی حالیشه؟؟من ک اصلا حرف های بهداشت و رسیدگی هاش برام مهم نبود چون زیر نظر بهترین متخصص ب ...

منم اصن مهم نیس ولی میرم اونجا هی میگن بااید بری نمیشه نری باید ثبت سیستم بشه همش خرج الکی من ت یماه فقط ازمایشای اولیم شد هشت تومن خوبه تکمیلی دارم 

بعدش گف بیا فردا دکتر عمومیمون ببنیت بهش گفتم ولا من خودم دکتر دارم براچی بیام حالم خوب نیس من بیکار ...

عزیزم  بارها گفتم  بار دگر هم میگویم 

بهداشت فقط و فقط برای زدن واکسن بچه‌ها    همین!!!!

خودشون هم قبول دارند 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
2805
من اولین بارداریمه اونجام‌میرم بهداشتم باید برم ماهی یبار ولی برا من ماهی یبار نیس چون هی میگه بگو‌د ...

ولش کن 

شما تحت نظر پزشک متخصص عالي باش حالا در هر زمینه ای

هر وقت بدنيا اومد بعدش میگن چکار کنید ( تشکیل پرونده و .....)

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ببین من کارمند بهداشتم از پزشک متخصص ات مطمعنی؟ اگه آره دیگه بهداشت نیا ولی حساسیت رو فشار خون رو جد ...

اره خیلی دکتر خوبیه فشار خونمم رفتم دکتر قلب با داخلی هولتر شدم گف نیازی نیس قرص بخوری ۲۲سالته اصن خونی نیس فشارت سمت کمه استرسیه فقط هر هفته فشارتو بگیر تا ۲۰هفته بعد بیا این ول نمیکنه ماما بهداشت

منم اصن مهم نیس ولی میرم اونجا هی میگن بااید بری نمیشه نری باید ثبت سیستم بشه همش خرج الکی من ت یماه ...

ازمایش های قبلی تو ببر نشون بده...حتی نبری و بگی دکترم گفته خوبه اونا میتونن تو سیستم بزنن همه چی خوب و کامله

چه زرنگی، برای اون سود و ضرر نداشت.خواهرم همکارشون بود، گفت شاغلی، اذیت میشی، ما که دکتر نیستیم، از ...

چرا دیگه سودش اینه که کارهای یه مادر پرخطر نمیفته گردنش چون بالادستی ها ب مادر پرخطر خیلی حساس هستن

2810