2777
2789
عنوان

بهداشت دیگه جونی نذاشته برام

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش گف بیا فردا دکتر عمومیمون ببنیت بهش گفتم ولا من خودم دکتر دارم براچی بیام حالم خوب نیس من بیکار ...

من کلا بهداشت رو بیخیال شدم، انقد زنگ میزدن شاید یکی دوبار رفتم اونم به زووور

چون فشارم بالا بود یکم فرستادم قلب و داخلی دکترم گف دیگه نیازی نیس بری ولی بهداشت ول نمیده

اخه بهداشت چی حالیشه؟؟من ک اصلا حرف های بهداشت و رسیدگی هاش برام مهم نبود چون زیر نظر بهترین متخصص بودم...فقط چون هی زنگ میزدن پاشو بیا پاشو بیا میرفتم یکم فشار وزن میگرفت ک تو سیستم ثبت کنه

2805
بعدش گف بیا فردا دکتر عمومیمون ببنیت بهش گفتم ولا من خودم دکتر دارم براچی بیام حالم خوب نیس من بیکار ...

ببین من کارمند بهداشتم از پزشک متخصص ات مطمعنی؟ اگه آره دیگه بهداشت نیا ولی حساسیت رو فشار خون رو جدی بگیر نمیخام ناراحتت کنم وگرنه بهت میگفتم بی خیالی نسبت به فشار خون تو بارداری چه اتفاق های تلخی واسه پنج تا از باردارهای ما رقم زده

برای تیرویید هم متخصص زنان نظر نده فقط متخصص غدد

من کلی بیماری خودم دارم، سر بارداریم، همون روز اول مسئول بهداشت گفت، بهتر پیش ما نیای و بری متخصص با ...

اونم از زرنگیش بوده برات پرونده درست نکرده چون مادر پرخطر تماما دردسره

برا زایمان گیر میدن اگ مراقبتارو‌نرفته باشی

نه بابا به کسی چه مربوط تماس گرفتن بگو تمایل ندارم بیام ولی کاش میخاستی نری از همون اول پرونده درست نمیکردی چون اوناهم بازخواست میشن

خود دکترم گف نیازه بری بزا مزاقبتا برا زایمان نیازه کجا چرخیدم دارم میگم از مرکز زنگ میزنن ک فشار مز ...

اخه چه نیازی !!حالا چه سزارین کنی چه طبیعی اگه بهداشت نرفته باشی مثلا نگهت میدارن  که زایمان نکنی!!

2810