2777
2789
عنوان

سلام بگم چرا نماز نمیخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 53 پست
الله فرمان به نماز داده و اونیکه واسه نماز بهونه میاره شیطانه

فقط یه سوال مگه نمیگید خدا احتیاجی به نماز بنده نداره پس چرا میگه اگه نخونی باید جوابگو باشی ؟ بنده رو آفریده که روزی ۱۷ رکعت تمجید وستایشش کنه وگرنه بره جهنم ؟ بیشتر احساس کبر به ادم دست میده درضمن نماز خوندن یا نخوندن دلیل برشیطان بودن نیست وچه بساچه آدم هایی تمام روز پای سجاده نشستن وای بر اعمالشون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یه سوال مگه نمیگید خدا احتیاجی به نماز بنده نداره پس چرا میگه اگه نخونی باید جوابگو باشی ؟ بنده ...

ما بنده ایم و اطاعت از خالق وحی منزل (نازل) هست جای بحث هم نداره. فرمان خالق انجامش واجبه. ترک واجب برای بنده میشه گناه. خدا خودش میدونه با گناهکار چه کنه ببخشه یا ..... اگر کسی بهت یه لیوان آب داد مگه اون محتاج تشکر توست؟ اما تکلیف تو چی هست؟ یه تشکر نباید بکنی؟ ضمنا این مورد رو خدا فرمان داده یعنی نماز رو، جای بحث نداره . نماز بجز آجر امروز در دنیا هم موثر هست. ت. همین سایت برخی تاپیکهای مفسده رو نگاه کن .... ببین رابطه طرف با نماز چطوره.

طبق روایات اولیت سوال قبر ، نماز هست. اونجا میخوای بگی خدا احتیاج نداشت از دنیا با خودم نماز نیوردم

علاقه به خوندنش ندارمالان مشکلی برا کسی بوجود اومد 😐🐈 هر کی میخونه خیلیم خوب

همینو بگو 

نمیدونم ما هیچ وقت به اونیکه نماز میخونه کاری نداریم 

اما چرا نماز خون‌ها همش میخوان ما رو متقاعد کنند نماز بخونیم 

یکی از فارسی خوندن میگه ، چند وقت بعد ممکنه از نشسته نماز خوندن بگه، کمی بعد ممکنه بگه خدا وضوی ما ر ...

ببینید ترسوندن ما از اینکه نماز نخونیم میریم جهنم و قیامت بشه اینطوری میشه و فلان و قراره عذاب الهی شاملمون بشه جز نتیجه عکس و زده شدن ماها چیزی نداره ....

من دور و برم پره از نمازخون هایی که حلال و حروم سرشون نیس نمیدونن حق الناس چیه ، بداخلاقن ، دل بنده های خدارو میشکنن ، دورو ان ، دروغگو ان و و و و.....

اما آدم هایی هم دور و برم هستن که نماز نمیخونن ولی تا میتونن دست یکیو میگیرن ، کمک میکنن ، خوش اخلاقن ، دروغ نمیگن و راستگو ان ، مال حرام قاطی اموالشون نیس و...

من نماز نمیخونم ولی هر لحظه خداروشکر میکنم بابت تک تک چیزایی که دارم از اینکه نفس میکشم،سالمم ،خونوادمو دارم ، محتاج نیستم ، توانایی خرید دارم و...

نماز یعنی تشکر از خدا منم اینطوری تشکر میکنم و از نظر خودم فرق زیادی با نماز نداره...

ببینید ترسوندن ما از اینکه نماز نخونیم میریم جهنم و قیامت بشه اینطوری میشه و فلان و قراره عذاب الهی ...

چرا چیزی که انقدر در روایات و قرآن بهش تاکید شده رو خودتون تفسیر می کنید و مقاومت می کنید؟

نماز با طهارت و وضو رو به قبله در اوقات خاص و .... کجا تحت لسان گاها ذکر گفتن کجا؟ خب من نماز میخونم ذکر تم گاها میگم و .... عیبت و دروغ و .... هم سعی میکنم انجام ندم. البته خودمو بهشتی و خیلی خوب هم نمیدونم با اینحال. 

ولی دقت کنین چه چیزی باعث میشه برای این حدود ۲۵ دقیقه نماز برخی مثل شما انقدر مقاومت کنن. نماز انسان رو از ناپاکی ها حتی دور میکنه نماز مقبول .....

الان ب خی هستن شکر لسانی دارن بی حجابی رل و سایر هوسرانی هارو خم دارن شبم با خیال راحت میخوابن فکر میکنن خیلی کارشون درسته

چرا چیزی که انقدر در روایات و قرآن بهش تاکید شده رو خودتون تفسیر می کنید و مقاومت می کنید؟نماز با طه ...

ترجیح میدم ادامه ندم بحث با شما رو چون به نتیجه نمیرسه 

ولی کی دیدین کسی مثل من که نماز نمیخونه بیاد بگه شما چرا نماز میخونید؟ هرکسی مسئول زندگی خودشه و دخالت نکنه تو زندگی بقیه بهتره 

اصلا شما بهشتی من جهنمی ... 

ولی شما اصلا در جایگاهی نیستید که مشخص کنید من جهنمی ام و بخشیده نمیشم و قراره عذاب الهی ببینم یا هرچی

چه بسا من نماز نخون دلم از شمایی که انقدر ادعاتون میشه پاک تر و صاف تره و پیش خدا عزیزترم

ترجیح میدم ادامه ندم بحث با شما رو چون به نتیجه نمیرسه ولی کی دیدین کسی مثل من که نماز نمیخونه بیاد ...

من کی گفتم تو جهنمی هستی؟ عنوان تاپیک و پست اول رو یکبار بخون ....

در آخر پستت داری ادعای دلپاکی و .... میکنی اونوقت بمن میگی اهل ادعا هستم....

من حرف از خودم نگفتم. تاکید دین به نماز هست حال خود دانی