2777
2789
عنوان

لک قهوه ای مال چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس از لحاظ کیست تخمدان حتما بررسی کن ،نگران نباش اگه باشه هم دارو میدن حل میشه ان‌ شاءالله

قبلا کیست های ریز داشتم ولی آخرین بار که رفتم پیش دکتر زنان چیزی نگفت 

کاربری دست 
قبلا کیست های ریز داشتم ولی آخرین بار که رفتم پیش دکتر زنان چیزی نگفت

خوب میشی استرس نداشته باش بزار بدنت کار خودش رو انجام بده ،حتما خون از پریود قبلی مونده خارج شده ،یا خون بکارت مونده خارج شده ،چون میگی رابطه از پشت امکانش هست به بکارتت فشار اومده و خون ریخته داخل الان خارج شده ،هر چی هست خون قهوه ای یعنی مونده تازه نیست

2805
خوب میشی استرس نداشته باش بزار بدنت کار خودش رو انجام بده ،حتما خون از پریود قبلی مونده خارج شده ،یا ...

پد گذاشتم 

حس میکنم یکم خون تازه هم اومد

شاید فشار اومده بهم پریود شدم 

۲۶ روز پریود شدم گرمیجات هم یکم خوردم دیشب

مویز و شکلات و مغز تخمه و پسته 

شاید همه اینا باعث شده پریود شم 

کمردرد هم دارم البته اونو قبلا هم داشتم 

زیر دلمم هم یکم تیر می‌کشید اول صبح 

کاربری دست 
پد گذاشتم حس میکنم یکم خون تازه هم اومدشاید فشار اومده بهم پریود شدم ۲۶ روز پریود شدم گرمیجات هم یکم ...

تخم شوید بخور رحم منقبض شه خون جریان پیدا کنه،انارم خوبه ،نگران نباش خون از پریود قبلی بوده چون الان گرمی خورده ریخته بیرون طبیعی هست 🌹❤️

تخم شوید بخور رحم منقبض شه خون جریان پیدا کنه،انارم خوبه ،نگران نباش خون از پریود قبلی بوده چون الان ...

دارم میرم بیرون 

برگشته تخم شوید میخرم 

فکر کنم همینه فشار اومده بهم پریود شدم 

کاربری دست 
قرص یبار خوردم تو کل عمرم اصلا بخدا تازه رابطه داشتن رو شروع کردیم اونم قرار نیست هی تکرار کنیم چند ...

نگران نباش ان شاءالله درست میشه 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
وای پریوده انگار یکم خیالم داره راحت میشه هوووفولی بازم اون زعفرون دارچین رو دم میکنم

😊😂😂😂

خیالت تخت عزیزم حامله نیستی🤝🫂

باشه بخور، 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨