2777
2789

خانوما اگه خودتون یا آشناهاتون به تازگی زایمان کردید...درباره هزینه هاش اطلاع دارید راهنمایی کنید

و اینکه طبیعی بهتره یا سزارین؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام عزیزم خوبییییی منم میخوام سزارین کنم از یکی شنیدم لاهیجان سز کرده شده ۴۰ تومن

سلام عزیزم ...سز راحت قبول میکنن؟

من بیمه تکمیلی دارم اگه اختیاری باشه هزینشو نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام عزیزم ...سز راحت قبول میکنن؟من بیمه تکمیلی دارم اگه اختیاری باشه هزینشو نمیده

منم مشکلم همینه دیگه منم بیمه تکمیلی دارم ولی سز اورژانسی رو بیمه ها پوشش میدن اختیاری ازاده 😐

خب دکتر تو دفترچه ات بنویسه با بیمه میشه دیگه

زایمان ک تو دفترچه نمی‌نویسند

نامه میدن دکترا ...برای سزارین باید حتما یه دلیلی باشه تا بیمارستان قبول کنه اگه دلیلی نباشه میزنه سزارین اختیاری...باید هزینشو پرداخت کنیم خودمون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مشکلم همینه دیگه منم بیمه تکمیلی دارم ولی سز اورژانسی رو بیمه ها پوشش میدن اختیاری ازاده 😐

اره مگر اینکه بچه بریچ باشه یا مادر مشکلی داشته باشه

من دارم به زایمان طبیعی هم فکر میکنم با اپیدورال

خیلی ها انجام دادن و راضی بودن بدون درد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مگر اینکه بچه بریچ باشه یا مادر مشکلی داشته باشهمن دارم به زایمان طبیعی هم فکر میکنم با اپیدورال ...

من زایمان طبیعی اصلا نمیتونم بمیرم نمیتونم نمیخوام واژن ام بخیه بخوره اصلا تصورش ام برام وحشتناکه

اره مگر اینکه بچه بریچ باشه یا مادر مشکلی داشته باشهمن دارم به زایمان طبیعی هم فکر میکنم با اپیدورال ...

من زایمانم طبیعی بود اپیدورالم نگرفتم راصی بودم میتونی ماماهمراه بگیری

برش و بخیه هم اصلا نمیفهمی

جاشم نمیمونه

2810