2777
2789
عنوان

کسی درباره هزینه های زایمان بیمارستان خصوصی اطلاع داره

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 69 پست
ی سر بزنی میبینی ممنوعه مگه اینکه پول بدی ک اگ دقت کنی منم گفتم‌زیرمیزی

یعنی میگی من علاوه بر این که ۴۰ تومن باید پول سز آزاد بدم یه چند میلیونی باید به دکتر بدم که سزارین کنم ؟؟؟🤨🤨

به کجا سر بزنم ؟؟؟

به مطب دکترا

هیچ دکتری نامه سزارین اختیاری نمیده مگه اینکه بهش زیرمیزی بدی

بیمارستانم سزارین اختیاریو بابیمه حساب نمیکنه باید از جیب داد

اسی میگه میخواد با بیمه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سز ممنوعه مگه ابنک دکترت زیرمیزی بگیره

زیرمیزی ک میگیرن کلا ...اما دکترم میگه قول نمیدم ک بعدش از بیمه حساب کنن چون ممکنه کمیسیون بیمارستان تو برگه تسویه بزنه سز اختیاری

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2805
کی میگه سز ممنوعه بیمارستان ها البته خصوصی آزاد انجام میدن

همه انجام نمیدن عزیزم الان تو رشت خیلی سخت میگیرن چون فامیلی پلمپ بود یا مدتی بخاطر سز اختیاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من زایمانم طبیعی بود اپیدورالم نگرفتم راصی بودم میتونی ماماهمراه بگیریبرش و بخیه هم اصلا نمیفهمیجاشم ...

ماما همراه لازمه؟ یعنی اگه بیمارستان خصوصی باشم و دکترم هم برای زایمان بیاد بازم ماما بگیرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه انجام نمیدن عزیزم الان تو رشت خیلی سخت میگیرن چون فامیلی پلمپ بود یا مدتی بخاطر سز اختیاری

خوهر من بچه اولش سزارین بود سر دومی رفت گلسار گفتن لباستو بده بالا خط لخیه قبلیو بببینیم

من خودم اخرین سونو بچه بریچ بود روزی ک دردم گرفت معاینم ک د بچه چرخیده بود طبیعی دنیااومد

واقعا پس باید از دکترم بپرسم😒

اره من چندبار با دکترم صحبت کردم گفت فعلا بیمارستان گلسار انجام میدم اونم صد در صد قول نمیدم ک از بیمت استفاده بشه مگر اینکه کمیسیون بیمارستان قبول کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماما همراه لازمه؟ یعنی اگه بیمارستان خصوصی باشم و دکترم هم برای زایمان بیاد بازم ماما بگیرم؟

دکتر لحطه اخر فقط برای برش و بخیه میاد

ماما همراه ازوقتی رفتی بیمارستان همراته ورزش میده بهت ماساز میده

خوهر من بچه اولش سزارین بود سر دومی رفت گلسار گفتن لباستو بده بالا خط لخیه قبلیو بببینیممن خودم اخری ...

خودت کجا زایمان کردی؟ راضی بودی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت کجا زایمان کردی؟ راضی بودی

من رشت نبودم قزوین زایمان کردم اونموقع اونجا دردم گرفت

اره راصی بودم

من کلا استانه تحمل دردم بالاس پریودیمم بدون درده

اگر استانه تحملت بالاس برو طبیعی

اگر نه برو سز

من رشت نبودم قزوین زایمان کردم اونموقع اونجا دردم گرفتاره راصی بودممن کلا استانه تحمل دردم بالاس پری ...

من هم ترسو ام هم تحمل دردم پایینه

درباره اپیدورال اطلاعاتی داری؟ خوبه به نظرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نوع زایمان بستگی ب شرایط بدنی مادر و وضعیت بچه برای هرکسی متفاوته

من ک هر دو روش رو تجربه کردم طبیعی تجربه بهتری بود برام

طبیعی اپیدورال بودم

ب ۵ سانت ک میرسی درخواست میدی دکتر بیهوشی برات تزریق میکنه مثل مُسکن میمونه و شدت درد خیلیییی کم میشه 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
2810