2777
2789
عنوان

ترخدا دعا کنین دق نکنم

69 بازدید | 7 پست

از نفس تنگی داره جونم بالا میاد...

تاحالا تا سر حد مرگ  و جنون عاشق کسی شدین؟...

ترخدا دعا کنین بهش برسم...

هیچی از خدا نمیخوام...

مِثلِ شِیطانی کِه  تَنها شُده سَجدِه نَکَردِه پُشتِش حَرفا پُرِه...
ی روزی میای میای ابراز پشیمونی میکنی مثل منولی بازم امیدوارم به امید خدا به مراد دلت برسی

من هیچوقت پشیمون نمیشم

مِثلِ شِیطانی کِه  تَنها شُده سَجدِه نَکَردِه پُشتِش حَرفا پُرِه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی روزی میای میای ابراز پشیمونی میکنی مثل منولی بازم امیدوارم به امید خدا به مراد دلت برسی

ایتجا یافتمت...

شاید کارِ خودش بود...چون دنبال نشونه بودم.

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

من هیچوقت پشیمون نمیشم

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

ایتجا یافتمت...شاید کارِ خودش بود...چون دنبال نشونه بودم.

حقیقتا من امشب اولین باره برا نی نی سایت تا این موقه شب بیدار بودم و پست گذاشتم

شاید قسمت تو بوده ...

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

من هیچوقت پشیمون نمیشم

مطمین هستی؟

خب پس از ته دلت بگو ،خدایا با خوب و بدش میخوامش...

از ته دلت اینو بگی ،بدون هیچ شکی و شبهه مطمئن باش خدا بهت میده...

فقط بگو میخوامش...دیگه نگو من باهاش خوشبخت گن..

چون شاید چیزی که از ته دلت میخواد با اون که زبونت میخواد یکی نیست...خدا به چیزی که ته دلمون میخواد جواب میده!

ولی توسل کن ،ازشون بخواه حاجتت رو خدا به صلاحت کنه😘❤️

این نمازم بخون...