2777
2789
عنوان

برادرشوهرم نصفه شبا پیام میداد

1736 بازدید | 75 پست

یه برادر شوهر مجرد دارم ۳۶ سالشه..یعنی تا قبل این ماجرا میگفتم این فرشته س و اصلا مثل بقیه پسرا نبست

البته پیشش محجبه ام و حتی دست هم نمیدیم

چند وقت بود شبا ک انلاین بودم پیام میداد ک چ‌خبر دخترت خوبه دلم براش تنگ شده..شوهرت چی

معمولا ساعت یک و‌نیم ب بعد شب

منم معمولی جواب میدادم ک خوبن و خوابیدن...یبار کفت خوشبحال شوهرت خابیده فک‌کنم مجردم خوابم نمیبره اگه ازدواج‌کنم منم خوابم میبره...

زیاد ب حرفش اهمیت ندادم ...همینجوری شبا پیام میداد احوالپرسی و خیلی هم معذرت خواهی میکرد ک وقتمو گرفته..تا اینکه ی شب همینجوری پیام داد و شروع کرد حرف زدن..کاش منم یه زن خوب گیرم بیاد

من اگه زن بگیرم فک کنم بهم زور بگه

منم گفتم نه خودت خوبی ایشالا ی دختر خوبم قسمتت میشه

بعد گفت ای کاش زنم مثل تو باشه تو خوبی مهربونی و ....

بعد من شب بخیر گفتم

گفت شب بخیر

بعد نوشت 

اخه...

چنتا نقطه نمیدونم منظورش چی بود

بعدم چون من کلینیک دارم ازم پرسید لاین ماساژتون فعال شده گفتم نه زیاد مشتری نداره

گفت فقط واسه خانوماس گفتم اره

گفت کاش من بیام منو ماساژ بده

منم از  چت اومدم بیرون تو‌نوتیفش دیدم پیام میومد ببخشید منظوری نداشتم

دیگه بلاکش کردم و‌خیلی هم بهش بیمحلی میکنم

فقط بخاطر اینکه کسی چیزی متوجه نشه تو‌جمع ی سلام میدم

یا عمدا تو جمع چیزی میپرسه ک‌مجبور شم جواب بدم

بعد اونم چندبار اینستا بهم درخواست داده ولی من ردش کردم

چیکار کنم باهاش

ب شوهرم بگم؟؟

انقدرم پرروعه همش ب شوهرم میگه ب‌خانمت بگو ب من ی وقت لیزر بده منم عمدا نمیدم ب شوهرم میگم یادم رفت

ولی باز میبینم با شوهرم هماهنگ‌کرده اومده کلینیک

اینم بگم یبار قبل این ماجراها اومد ب من گفت بین ابروهامو لیزر کن کردم

بعد ی روزم ک خواهرش بود گفت زیربغلمم بزن

منم پیش خواهرش زدم البته رکابی تنش بود

سری سوم ک‌کسی نبود ب خیال اینکه با رکابیه رفتم ولی جلوم کلا رکابیشم دراورد گفت شکمم بزن

اینو ب شوهرم گفتم

گفت عقلش نرسیده و با نو احساس راحتی داشته عب نداره

ولی دیگه من نزدم براششوهرم گفتم خودش میزنه

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

چرا دور ورت داشته جای اینکه خوشحال باشی باهات درد و دل میکنه رفتی اینارو گزاشتی کف دست شوهرت ک چی؟ میانشونو خراب کنی؟ جوابشو‌نده لابد توام مایلی ک داری جوابشو میدی

هرچن ک‌مطمعنم اون منظوری نداره تو توهم میزنی

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دور ورت داشته جای اینکه خوشحال باشی باهات درد و دل میکنه رفتی اینارو گزاشتی کف دست شوهرت ک چی؟ م ...

من ب شوهرم چیزی نگفتم

اصلا دوس ندارم رابطشون خراب شه

چون خیلی صمیمی ان

خواستم از نظر بقیه بدونم اون منظوری داشته یا من بد برداشت کردم

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

ببین اگه پایبند شوهرتو زندگیت هستی از این هیولای کثیف دوری کن این روت نظر داره

شوهرت مغزش گنجایش همچین مسئله ای رو نداره خودت کنترلش کن فقط محل نذار

این ادم خطر ناکه مبادا باهاش تنها شی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

چه آدم مزخرفیه🫤🫤

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار😵‍💫😩///////////////🤍به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار🤍تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

چی داری میگی مگه خودش خاهزنداره ک بازنداداش دردودل کنه

یه عده کلا با زنداداششونم راحتن من دوتا از عموهام با مامانم راحتن اصن جیک تو جیکن 

دیگ باید بگیم لابد ی نظری دارن ک اینطورین؟ 

عجب بابا چ دوره زمونه ای شده ادم نمیتونه با کسی دوکلوم حرفم بزنه دیگه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)