2777
2789
عنوان

توی تنگنا وبن بست زندگیتون چه دعایی معجزه کرد واستون

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شرایط شما بودم و خیلی اذیت کنندست درکتون میکنم‌

هر وقت از همه جا نا امید شدی اونوقته که درهای رحمت به روت باز میشه 

رها شو از همه‌چیز و همه کس فقط خودتو به خدا بسپار 

راهی جز حرف زدن و درد دل با خدا  و توکل بهش نداری 

کمکت میکنه هم‌دری به روت باز میکنه و هم دلت آروم‌میشه 

چله ختم سوره یاسین بگیر

سفره حضرت رقیه بزار تو خونه ات با دل شکسته بشینی پای سفره اش تو خونه ات جواب میده 

چله زیارت عاشورا هم‌خوبه 

من از اینا جواب دیدم 

عزیزم باید رها کنی خواستتو پافشاری نکن تا ببینی خدا چی میخواد برات یا اوکی‌میشه یا مسیر بهتری برای خوشبختیت جلو روت‌میزاره که بهتره برات 

فقط توکل و دوستی با خدا خدا خدا 

2805
من نمازمیخونم دعامیخونم اما نمیدونم‌گیرکارم کجاس

از خدا بخواه  گیر کارتو بهت نشون بده شاید ی جای کار میلنگه...من همیشه تو دعاهام از خدا میخوام هدایتم کنه و جز صالحان قرارمون بده کسایی ک خودش راضیه ازشون...

نمیدونم ی حسی بهم میگه هرچند ک مسیرو کجو کوله نیرم ولی تهش خدا نجاتم میده ...چون واقعا دعای روزانمه

نمی دونم چه مسکلی داری ولی درکت میکنم منم یه مصیبت بزرگ مشکلی دارم همه یه جوری مشکل داره میدونی امرو ...

آخه چه فایده درد امیدی که نا امید میشه خیلی زیاده و‌خیلی کشنده

اشک چشام مداوم‌شده نا ندارم تکون بخورم انگیزه ندارم تمام‌تاپیک‌های دعا وختم‌نی نی سایت روخوندم دتبال یک‌دعای قطعی ومجرب

سرگردان شدم

یاعلی
نصفه شبا می‌رفتم بالکن رو‌به آسمون از ته دل از خدا میخواستم و شد

دقیقا منم همین کار همیشگیمه موقعی که زندگی بهم تنگ شد 

اصلا خونه ای که فضای وسیعی به آسمون نداشته باشه نمیرم یکی از ملاک‌های اصلی انتخاب خونه برام این بوده که راه ارتباطی با آسمون وسیع باشه 

نمی دونم چه مسکلی داری ولی درکت میکنم منم یه مصیبت بزرگ مشکلی دارم همه یه جوری مشکل داره میدونی امرو ...

میشه لطف کنین تو نماز مظطر منم دعا کنید منم مظطرم وخسته شدم ولی ناامید نیستم از رحمت خدا

تو شرایط شما بودم و خیلی اذیت کنندست درکتون میکنم‌هر وقت از همه جا نا امید شدی اونوقته که درهای رحمت ...

اخ که دلم‌خونه کاش میشد رهاکرد

یکسال وچندماه ازعمرم درگیر این جریانم دلم میخوادازین برزخ دربیام

ممنون از پست خوبت حتما انجام میدم 

یاعلی
دقیقا منم همین کار همیشگیمه موقعی که زندگی بهم تنگ شد اصلا خونه ای که فضای وسیعی به آسمون نداشته باش ...

منم دلم پنجره های بزرگ‌وبالکن میخواد اما شوهرم هیچوقت نمیذاره رنگ اسمون رو ببینیم‌تمام خونه رو با پرده های ضخیم میپوشونه خیلی دلگیرترمیشه

یاعلی
آخه چه فایده درد امیدی که نا امید میشه خیلی زیاده و‌خیلی کشندهاشک چشام مداوم‌شده نا ندارم تکون بخورم ...

خدا خیلی بزرگه خیلی عزیزم همون اشک هاتو فرشته ها پاک میکنن 

تاپبک های قبلی منو بخونی میدونی چه دردی دارم چقد ظلم و اذیتم کردن ولی من میکم من خدارو دارم خدا معجزه میکنه ناامید نشو 

عزیژم 

خدا خیلی بزرگه خیلی عزیزم همون اشک هاتو فرشته ها پاک میکنن تاپبک های قبلی منو بخونی میدونی چه دردی د ...

التماس دعا

دل شماپاکه دعاکن فردا مشکلم‌حل شهه ریپلایت میکنم

انشالله به حق حضرت زهرا گره از زندگیت بازشه

یاعلی
میشه لطف کنین تو نماز مظطر منم دعا کنید منم مظطرم وخسته شدم ولی ناامید نیستم از رحمت خدا

چشم عزیزم انشالله حال دلمون خوب شه به رودی بیایبم همین جا برا هم مژده بدیم تو هم واسه من دعا کن باشه 

امشب پنج تا هدیه به حضرت محسن پسر حضرت فاطمه خوندم با یه حال بد یهو‌یه اتفاقی افتاد که فک‌کردم دارم ...

همه چیز اونجور ک ما می‌بینیم نیست خالق یگانه همیشه اونجور ک بدل ماست جواب دعاهامونو نمیده اونجوری که خودش میدونه درسته جواب دعامون رو میده الان شاید بگی این حرف کلیشه ای هست اما نه اینجور نیست و بعدها اینو میفهمی  

التماس دعادل شماپاکه دعاکن فردا مشکلم‌حل شهه ریپلایت میکنمانشالله به حق حضرت زهرا گره از زندگیت بازش ...

انشالله گره ات باز میشه فردا متطرم بیایی بشارت بدی همین جا 

برا من هم امید بشه 😭🤲🏻خدا بزرگه انشالله خیره خیر تو خوشحال شو فردا بیا منو هم خوشحال کن امشب یه عالمه برات دعا میکنم

2810