2777
2789

میگه میخام مستقل باشم به پول شماهم هیچ نبازی ندارم کلی هم جدال بحث داشتن تا راضی شدن دخترشون کار کنه باباش بالای ۴۰ ۵۰ تا اپارتمان داره ولی دختره اجاره نشین شدهه

نمی‌دونم چرا کسایی که خیلی پولدارن می‌خوان فاز مستقلی بردارم ازین کارا میکنن

به نظر منم فقط ریشه تو یه چیز داره اینکه پدر مادر همیشه منت گذاشته سر بچه همش گفته من انقد کار کردم که تو اینجوری درس بخونی؟من انقد کار کردم که تو هیچی نشی من انقد کار میکنم فلان 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چرا کسایی که خیلی پولدارن می‌خوان فاز مستقلی بردارم ازین کارا میکننبه نظر منم فقط ریشه تو ی ...

افرین دقیقا ولی داداش دوبرابر سن خواهره رو داره و تاحالا سرکار نرفته 

2805
اتفاقا برای اون دختره راحتع مستقل زندگی کردن چون به موقعش تو ناز ونعمت بوده الان دلش مستقل شدن میخاد

ولی فک کنم دلشو بزنه اخه نمیدونم چجوری از اون خونه زندگی دل کند

نمی‌دونم چرا کسایی که خیلی پولدارن می‌خوان فاز مستقلی بردارم ازین کارا میکننبه نظر منم فقط ریشه تو ی ...

هم موافقم باهات هم مخالف مورد اول موافقم ولی بقیش اینکه اینا میخوان بگن ما خودمون میتونیم و نیاز نداریم به ثروث خانواده اکثرا هم یه مدتی تلاش میکنن بعد با گردن کج برمیگردن توی همون رفاهی که داشتن چون کلا رویایی فکر میکردن ولی واقعا اگه خانواده پولدار و خسیس باشه احتمال داره به اون استقلال و هدفشون برسن چون در واقع شرایط خیلی تغییر نمیکنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

اینم ی  جوگیریه موقتیه . این فازو همه ی مدت. دارن همه  بچه پولداره تنه اشون که بجای سفت بخوره میان‌پابوس ننه باباشون

حتما ارامش نداشته ،دختری که تو خونش ارامش نداشته باشه حاظره بره خونه دیگه بمونه تا کمی ارامش پیدا کنه

البته شایدم دخترشونو تحت فشار میزارن وفرق میذاشتن ،دخترع هم خسته شده ازین وظعیت

نه پسره کلا خله این حرفاروش تاثیر نداره جلوی ما تحقیرش میکردن اصلا حالیش نبود بعد یه خورده پسره معتادهه نمیتونه ترک کنه خانواده رو و ازش دورشون نمیکنن ولی دختره خیلی قویه کلا برعکس پسره اس یه بارم بهم گفت چون پول بابام حرومه نمیخام استفاده کنم ازش

هم موافقم باهات هم مخالف مورد اول موافقم ولی بقیش اینکه اینا میخوان بگن ما خودمون میتونیم و نیاز ندا ...

نه خانوادش خیلی لارجن پسره که بیکاره فقط کفشای پاش بالای ۱۶ میلیونه وهمیشه هم لباساش متفاوته همشونم برند ولی اینقد پسرشون اوسکوله که هر لباس بپوشه بازم به چسم نمیاد

نه پسره کلا خله این حرفاروش تاثیر نداره جلوی ما تحقیرش میکردن اصلا حالیش نبود بعد یه خورده پسره معتا ...

همونه پس دختره مستقلع روحیش ،ولی کاش تویکی از خونه های باباش میموند هم مستقل میشد هم اینکه از پول باباش کمک میکرد

ولی اگه من بودم با پول خانوادم  میرفتم خارج دارو میخوندم و بعد میودم شرکت دارو سازی میزدم انقدم تلاش می‌کردم بهترین باشم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

اینم ی جوگیریه موقتیه . این فازو همه ی مدت. دارن همه بچه پولداره تنه اشون که بجای سفت بخوره میان‌پ ...

نه اخه به من یه بارگفت پول بابام حرومه نمیخام استفاده کنم 

2810