2777
2789
اره واقعا هیچوقت نمیتونم بفهم داستانش چی بوده هیج وقتم درکش نکردم

یه خلا بزرگی تو زندگیش هست ممکنه مادر پدرش همیشه پولشونو حتی تو چشم بچه میکنن 

ممکنه همیشه سرش منت گذاشتن 

وگرنه کسی که انقد پولدار پدر مادرش از همون بچگی سالی دوتا آموزش هم میبرد انجام بده و اصن با امکانات آموزشی رفاهی که اون داشت می‌تونست یه آدم موفق تحصیل کرده باشه پولم داشته باشه خودشو از خانوادش جدا کنه حتی یه پول کم دیگه کمتر از کار تو رستوران ؟

البته اگر واقعیه داستان به نظرم دختر خودش از بی عرضگیشع

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
شاید فقط ظاهرشونو میبینی اینکه ی پسر معتاد داشته باشی ک عرضه کار نداره دخترت پشت کنه ب این همه ثرو ...

اره واقعا اینم حرفیه ولی اونقد حریصن که پول فقط براشون مهمه اصن سیر نمیشن بسیار حریص مادره اینقد تو فکرخودش بوده که به خودش برسه واینا اصلا برای بجه هاش وقت نذاشته واقعا بعضی اوقات دلم به حال پسرش میسوزه واقعا ساده اس پسرش مادره اینقد تحقیر میکنه ولی پسره حتی به روی خودشم نمیاره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خانوادش خیلی لارجن پسره که بیکاره فقط کفشای پاش بالای ۱۶ میلیونه وهمیشه هم لباساش متفاوته همشونم ...

شایدم میخواد متفاوت باشه و به چشم بیاد ازین بچه لوس و ننرا که همه چی داشتن چیزای دیگه هم می‌خوان امتحان کنن

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
یه خلا بزرگی تو زندگیش هست ممکنه مادر پدرش همیشه پولشونو حتی تو چشم بچه میکنن ممکنه همیشه سرش منت گذ ...

اینقد که مادرش حریصه افسار پدره دست مادرس خیلی مادره توی بچگی توفقر بوده و پدرهم کم وپیش الان یه ۲۰ ساله هس پولدار شدن اه در بساط نداشتن مادره بخاطر کمبودهایی که داشته فقط به فکر پوله وحریصه واقعا حریصه اینقد پسر ۳۲سالشو تحقیر میکنه با این سن جلو بقیه واقعا پسره اعتماد به نفس هیچکاریو نداره میخاد یه لیوان چایی برداره برای یکی بزاره دستاش میلرزه از استرس اینقد که تحقیر شده بعد از اون تازه به دوران رسیده هایین که هیچکیو ادم حساب نمیکنن خودسونو از همه بهتر میدونن ولی واقعا دخترش از بقیه اعضای خانواده بهتره خیلی خاکیه به قول شما واقعا فشاری زیادی روش بوده که رفته

2805
نه زیاد لوس نیست

ای کلک رو پدر مادر تعصب نداری رو بچه تعصب داریا

چه نسبتی داری باهاشون

ای کلک رو پدر مادر تعصب نداری رو بچه تعصب داریاچه نسبتی داری باهاشون

دخترش دوستمه با خانوادشون یه ارتباط خانوادگی تغریبا کمی دارم ولی واقعا دخترش خوبه از لحاظ رفتاری چون خانواده اش خیلی از بالا به مایین نگاه میکن رفتار دخترش به چشم میاد