بچه ها من یک دختر ۲۱ سالم و یک رابطه حدود ۲ ساله داشتم به قصد ازدواج که طرف خیانت کرد کات شد
بعد اون هروقت سرقرار رفتم از قیافه طرف خوشم نیومد و سختگیر هستم تو این موضوع
و قصدمم ازدواجه دختر ازدواجی و دست نخوردم اما خوب نمیخوام سنتی ازدواج کنم میخوام طرفمو بشناسم در چهارچوب عرف و بعد ازدواج کشیده بشه
دیشب با پسری تو اینستا آشنا شده بودم یک ماه دیشب گفت بریم دیت همو ببینیم منم از ظاهرش خیلی خوشم میومد
اومد دنبالم رفتیم کافه صحبت شد و گفت من از تو خوشم اومده اما یکسری اعتقادات دارم که هرکسی باهاش کنار نمیاد و برا همین ادممو پیدا نکردم تا حالا
گفتم چی گفت ببین من تا یک سنی اصلا مذهبی نبودم به خدا هم اعتقادی نداشتم اصلا اما یک معجزه تو زندگیم دیدم که بعد اون رفتم تحقیق کردم تمام دین ها رو و دیدم اسلام بهترین دینه برخلاف ظاهرم که نمیخوره نماز میخونم روزه و .... منم گفتم مشکلی ندارم خودمم دختر معتقدیم
اون گفت من رابطه در چهارچوب عرف برقرار میکنم و نمیتونم حتی دستتو بگیرم و برا همین اگه تو یکسری شرایط داشته باشی میتونی صیغه من بشی😐😐
من یا صیغه میکنم یا ازدواج دارم که نمیشه بدون شناخت اول موقت میکنیم بعد دائم من گفتم منم چهارچوب دارم یکسری کار ها قبل ازدواج نمیکنم اما در حد دست نزدن و اینام سختگیر نیستم
اونم گفت ۳ حالت داره یا صیغه که یکسری شرایط باید داشته باشی ( مثل بکارت نداشته باشی تا اجازت دست خودت باشه نه پدرت) یا دائم یا هم همینجوری مثل الان میریم بیرون من حتی دستم بهت نمیزنم خیلی حرفاش عجیب بود
منم گفتم باکره ام و اگرم نبودم قبول نمیکردم هعی تا اخر راه میگفت حیف شد دوست دارم واقعا کاش میشد و ...
بعد گفت فکر نکن دروغ بگی بهم که فکر بد راجبت نکنم راست بگو منم بهم برخورد گفتم چه دلیلی داره بخوام دروغ بگم هی میگفت حیف شد پس یا ارتباط نمیتونیم بگیریم یا ۶ ماه همینجوری بریم بیایم بشناسیم
کلیم از نماز خوندن و فواید و حرف فلسفی تو ماشین که سرم سوت کشید و از هرچی دینه الان بیزار شدم
بعدم گفت بدنت با ارزشه و رابطه حرام من برقرار نمیکنم چون روح ما از آن خداست انرژی منفی داره و .....
منم گفتم قبول تا اینکه از دیشب که اومدیم نه زنگ زده بهم نه پیام کلا غیبش زد
منم بلاک کردمش از همه جا
واقعا این اسمش معتقده؟؟؟؟ من حالم خیلی بده از دیشب
چون ازش خوشم اومده بود واقعا اونم همینطور هی ازم تعریف میکرد