2777
2789

اول بگم من گیاهخوارم،ولی برام سواله کباب مشتی چه مزه ایه؟کبابی که با زردک درست میکنین و معروفه تو شهرتون؟مرسی🤗

میخوام با کباب گیاهی درست کنم اون طعمشو ولی هیچی راجع به مزه اش نمیدونم

فقط بریونی اصفهان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کباب باید گوشت باشه کبابی که گوشت نباشه کباب نیست🥺 

خیابانی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
جواب منم بدی ثواب میکنیا 😁

نخوردم عشقم

من اصفهانی نیستم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

همه چی که گیاهی نمیشه همبرگر گیاهی،

قورمه با قارچ و..

همه غذاهاتون که 

کپی شده از ما گوشت خوارا یا به قول برخی از گیاه خوار های از اون ور بوم افتاده خونخوار ها 

یا یکم خلاقیت خرج بدین غذا جدید اختراع کنین

یا همون  اسفناج بخورین

من چون دو سه تا گیاهخوار اشغال اعصابمو خورد کردن میگم منظورم فقط شما نیستی

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
بی ادبی چقدر شما🙄

حالا منظور فقط شما نیستی ولی خب اکثر گیاهخوارا 

همه اونایی که گوشت میخورن و با تحقیر نگاه میکنن

اون همه به ما توهین میشه

ما چند تا حرف حق گفتیم بی ادب شدیم 

شهر عجیبیه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
حالا منظور فقط شما نیستی ولی خب اکثر گیاهخوارا همه اونایی که گوشت میخورن و با تحقیر نگاه میکنناون هم ...

من که به کسی بی احترامی نکردم که تو تاپیکم بی احترامی میکنی عزیزم،کسی با تحقیر کسی نگاه نمیکنه یه طرز فکر و هر کسی عقل و فهم داره میتونه تحقیق کنه سوال کنه پرس و جو کنه به نتیجه برسه،بعد من دلیلم برای گیاهخواری،به خاطر علاقه ام به حیوانات،مزه غذاهای حیوانی دوست دارم، از رستوران زمین گوشت گیاهی خریدم همون کباب،میخواستم ببینم کباب زردک چه مزه ایه ،که مشابه اش درست کنم

2810