2777
2789
عنوان

مامان هایی ک نوزاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرافزا میخورم اما چون سزارین شدم بخیه هام هنوز خوب نشدن دکتر دوباره چرک خشک کن داد.همون میگن شیر رو ...

اگه چرک خشک کن میخوری کلا قید شیر دادنو بزن چون یک قطره هم نداری اگرم یه ذره داری مال فشاری هست که خودت باقدرت میدی رو سینه ت که با فشار فک نوزاد قابل مقایسه نیست

2805
یکی از خانم ها میگن برای نوزادان رفلاکسی هست

نه کی گفته اپتامیل انواع مختلف داره توهنون معمولیشو بگیر ، پسر خواهرم و پسر خودم هردو با اپتامیل بزرگ شدن اصلا هم رفلاکسی نبودن ، من خودم مدرک تکنسین داروخانه هم دارم

یه قاشق چایخوری رو بگیر زیر سینه ت بعد فشار بده ببین بادوبار فشاردادنت قاشق پر میشه یانه ، اگه پر شد ...

نه سه شب اول که تب کردم همش لباسام از شیر خیس میشد ولی الان بزور و شیر دوش یکم میاد.گفتن بچه مک بزنه خودش راه میوفته 

شیرافزا میخورم اما چون سزارین شدم بخیه هام هنوز خوب نشدن دکتر دوباره چرک خشک کن داد.همون میگن شیر رو ...

اره چرک خشک کن شیر رو کم میکنه اما حتما شیر افزا بخور ک جبران بشه. ببین قرص شیرافزای لاکتاول عالیه . پودر شیر افزای  گالاکتومید عالیه. این دوتایی ک گفتم هم خیلی مواد مغذی توش هست ک شیرتو مقوی تر میکنه هم زیاد میکنه بچه بخوره حسابی جون میگیره و زود سیر میشه قد و وزنش عالی پیش میره

مگر چرک خشک کن نخورم دیگه بچم واجب تره

نه عزیزم چرک خشک کن واجب تره اگه بخیه عفونت کنه دیگه جوش نمیخوره ، این کارو نکن ، بچه های قدیم با قنداق بزرگ میشدن الان که دیگه بهترین شیر خشک ها تو بازار وجود داره

نه عزیزم چرک خشک کن واجب تره اگه بخیه عفونت کنه دیگه جوش نمیخوره ، این کارو نکن ، بچه های قدیم با قن ...

بخدا وقتی میرم بهداشت اینقدر غر میزنن ک شیرخشک ندین انگار از جیب اونا میره آدمو بیزار میکنن

2810