2777
2789
عنوان

مامان هایی ک نوزاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 85 پست

اولا فکر میکنم شما خدت شیرت کمه یا اصلا نداری لک میکنی اون داره زیر سینه ت شیر میخوره بعدشم نوزاد فکش جون نداره دوتا میک میزنه وامیسته برا همین یک ساعت طول میکشه ، ثانیا نوزاد باید هر یک ساعت بیدار بشه ۲۰ سی سی بخوره که تقریبا همون ۲۰۰ یا ۲۴۰ میشه حالا نوزاد شما نجیب هست دوبار بیدار میشه ۱۲۰ سی سی میخوره ، مشکلی نداره بیخود خودتو فکری نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم ۱۲ روزش بود شبها هر دو ساعت از خواب پا میشد حدود ۳۰ سی سی میخورد. وقتی ۶۰ میدادم شیر از دما ...

نه من از صبح تا شب شیرخودمو میخوره.فقط شبا از ساعت دوازده تا شیش صبح دو تا ۱۲۰ سی سی میخوره

2805
آخه همه میگن زیاد میخوره

ببین عزیزم 

معده بچه باید از کم شروع کنه برسه به حد نرمال وگرنه کمی بزرگتر که شد اذیت میشه دور از جون ...

جاریم خیلی دوست داشت بچه رو تپل کنه 

خودش شیرش زیاد بود 

میداد.

روزانه هم شیر خشک میداد

از چهارماهگی هم غذا براش شروع کرد با حجم زیاد

بچه زیاد میخورد و وزن می‌گرفت 

اما قبل یک سالگی به مشکل برخورد

یبوست های درد ناک 

درد معده 

بی اشتهایی 

چند سال گذشته 

بچه زبون بسته  هنوز درگیر ناراحتی معده ست 

لااااغر و ضعیف 

اخه پستونک قبول نمیکنه

نه ربطی نداره اینجور بچه ها پستونک قبول نمیکنند

شما لبنیات یا چیزهایی که آلرژی رو زیاد میکنند چند روز استفاده نکنید ببینید تاثیری داره یانه؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

یکدفعه کم نکن شاید اذیت شه. ولی روزی ۲۰ سی سی کم کن تا به ۶۰ برسه. مثلا امشب دوتا ۱۲۰ سی سی دادی فردا دوتا ۱۰۰ سی سی بده. شب بعدش دوتا ۸۰ سی سی . شب  بعدش دوتا ۶۰ سی سی.ولی شیر خودتو هرچه قدر خورد اشکال نداره. حالا بنظرم شیر افزا بخور ک شیرت زیاد شه مجبور به کمکی نشی چون شیر مادر راحت تر حضم میشه

یکدفعه کم نکن شاید اذیت شه. ولی روزی ۲۰ سی سی کم کن تا به ۶۰ برسه. مثلا امشب دوتا ۱۲۰ سی سی دادی فرد ...

شیرافزا میخورم اما چون سزارین شدم بخیه هام هنوز خوب نشدن دکتر دوباره چرک خشک کن داد.همون میگن شیر رو کم میکنه

2810