2777
2789
عنوان

مامان هایی ک نوزاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 85 پست
چجوری از سرش بندازم؟

اگه زیاد بدی از سر عادت دیگه دست برنمیداره، وقتی گریه میکنه شیر نده بزارش تو گهواره بغل چند شب اذیت میکنه درست میشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اشکال نداره بچه تا سه سالگیش سه برابر وزن اولیش وزن میگیره بعدش کم غذا میشه ،میشه سالس دو کیلو ح ...

تا ۳ سالگی سه برابر وزن تولد میشن؟؟؟؟

نه بابا 

چطور حساب کردید شما؟

اینطور که خیلی کمه 

مثلا بچه که وزن تولد۳ بوده 

سه سالگی ۹ کیلو باشه؟؟؟؟

لاغر نیست؟؟؟

2805

عزیزم شاید شهرتون کافی نیست 

من پسرم یک ساعت میک میزد ولی ۱ سی سی هم شاید شیر نداشتم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
فقط شیر خشک یا با سینتون ؟

ن موقع خواب شیر خودمم بهش میدادم تا یکسالگیش

میدونی زیاد بخورن معدشون گشاد میشه و بیا درستش کن ی بچه چاق میمونه رو دستت 

تجربه الان خودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

آخه همه میگن زیاد میخوره

من دخترم ۱۲ روزش بود شبها هر دو ساعت از خواب پا میشد حدود ۳۰ سی سی میخورد. وقتی ۶۰ میدادم شیر از دماغش میزد بیرون. باید کم میدادم ولی تعداد دفعات زیاد

2810