2777
2789

با اینکه ما با عشق و عاشقی ازدواج کردیم ولی بازم حرف اظرافیان رو رابطه زن و شوهری تاثیر داره حرف خونواده شوهر روی شوهر تاثیر داره وقتی میرم خونه مادرشوهرم یا اونا رو دعوت میکنم دو روز بعدش محبت شوهرم خیلیییی زیاد میشه زیادی قربون صذقه ام میره من قشنگگگگ میفهمم اونا پشت سرم تعریف کردن تو روحیه اینم تاثیر گذاشته آخه در حالت معمول انقدر مهربون نیست و اینجا بهم ثابت میشه چقدر حرف بقیه تو روابط زن و شوهری موثره (به والله پز زیر پوستی و رو پوستی نبود فقط خواستم بگم چقدر حرف و زبون موثره)

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این یعنی شوهرت دهن بینه

نه اصلا اصلا اصلا وگرنه کارم به طلاق میکشید من از آدم دهن بین نفرت دارمممم گفتم دو برابر مهربون تر میشه نه که اصلا خوب نباشه خیلی عالی میشه رفتارش باهام 

این مدلیشو دیگ دقت نکرده بودم مگه میشه فامیل شوهر تعریف بکنن؟

راست میگه برامنم پیش اومده مثل دعوتشون میکنی بعدش تعریفتومیکنن میگن چقدر کدبانوبود آشپزیش خوبه چه باسلیقس وفلان روی شوهر تاثیر ۱۰۰ درصد میزاره اما این پدیده هر ۱۰۰ سالی یباراتفاق میفته🤣بیشتر بدی میگن که اونم بازتاثیرمیزاره😒

من تاحالا این موردو تجربه نکردم فک نمیکنم خیلی اثری روش بزاره نمیدونم تاحالا که ندیدم چه مثبت چه منفی کلا شوهرم نمیزاره من حرفی بزنم ازاونطرف شاید نزاره اونام چیزی بگن نمیدونم 🤔🤔🤔🤔🤔

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
نه اصلا اصلا اصلا وگرنه کارم به طلاق میکشید من از آدم دهن بین نفرت دارمممم گفتم دو برابر مهربون تر م ...

خب این مال وقتیه که اونا ازت خوب بگن

اگه بد بگن احتمالا دو برابر بد اخلاق میشه

تا حالا ازت بد گفتن؟

{ خانم هستم }

خیلی 

واقعا مردا چشمشون ب لب و دهن خانوادشونه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

خب این مال وقتیه که اونا ازت خوب بگناگه بد بگن احتمالا دو برابر بد اخلاق میشهتا حالا ازت بد گفتن؟

آره اوایل بد گفتن هنوز ازدواج نکرده بودیم دوست بودیم ولی شوهرم به حرفشون توجه نکرد گفت چه بخواین چه نخواین همین انتخاب منه مادرش سر عقد حتی نیومد ولی بعدها آشتی کردیم رفت و اومد ازم خیلی خوشش اومد برخلاف تصور هر دوتامون

راست میگه برامنم پیش اومده مثل دعوتشون میکنی بعدش تعریفتومیکنن میگن چقدر کدبانوبود آشپزیش خوبه چه با ...

آدم فک میکنه شوهر میکنه راحت میشه تصمیاتش مستقل میشه یا لااقل فقط یه نفر دخالت میکنه و هرکاری میخواد میکنه😂 نگو فامیل شوهر قراره بدترش کنن اوضاعو😂