2777
2789

ما چن ماه پیش اقدام داشتیم اما خیلیییی کم کممم.نمیشه گفت اقدام ولی خب نشد ک بشه،بعد وضع مالیمون انچنان تعریف نداشت بلخره اوایل ازدواج کلی وامو قسط و این چیزا هس...منم عاشق بچم سنمون داره میره بالا توخونه هم وایعا سرگرمی ندارم جایی هم نمیرم...همش بهش میگفتم بچه میخام بچه.میگفت ن صبر کن یکم وضع مالیمون خوب شه بچه خرج داره اینده داره,امشب گف دارم فک میکنم ب این زودی برای بچه اقدام کنیم.گفتم چ عجب توکه نمیخاستی ..چیزی‌نگفت.درسته ازلحاظ مالی همونیم خوب نشده شرایط...شما جای من باشین اول از لحاظ مالی اوکی میشین بعد؟یا شروع ب اقدام‌میکنین ...اینم شرایطم تا ی سال اینا خوب میشه

جون اقدام چ حسیه😐

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خودت باید بر اساس شرایط سنی و برنامه ای که برای اینده دارید تصمیم بگیری ولی بچه سرگرمی ایجاد نمیکنه بیشتر دغدغه ایجاد میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بچه روزیشو میاره با خودش بعدشم اینکه اگه سنت بره بالا ممکنه ریسک یکم زیاد باشه اگه دوست دارید بچه بی ...

اره هردومون بچه دوس داریم اما شوهرم ازلحاظ فکری میگه نه اما امروزگفت دیگ بچه بیاریم خب سنم ۲۴اونم ۳۴ میترسم مشکلی داشته باشیم خدای نکرده بچه دارنشیم 😭

من و شوهرم قصد داشتیم تا خونه ماشین نگیریم بچه دار نشیم 

یعنی تا ۴ یا ۵ سال

۶ ماه بعد عروسی خدا خواسته باردار شدم  قبل اینکه پسرم بدنیا بیاد ماشین گرفتیم

پسرم ۱۰ ماهه بود که فهمیدم دوباره دوماهه باردارم وقتی بدنیا آمد یه زمین خوب خریدیم 

آلام هر دو کنارم وجه ووجه میکنن 

خدا رو شکر از لحاظ مالی خیلی پیشرفت کردیم خداروشکر که دارمشون

از نظر مالی خیلی ضعیفین یعنی؟بچه من الان هفت ماهشه بچه واقعا خیلی خرج داره نمیشه بی گدار به آب بزنید

ی حقوقه ک ۱۳تومنه گاهی ۱۱گاهی ۱۴،با اون قسط اینا میدیم هرچقد موند برا خونه خرج میکنیم ی جا تا یه ماه،دیگ برا خودمون تا اخر ماه ی تومن اینا میمونه...

2810