2777
2789
عنوان

شوهرم گفت داشتم فک میکردم ک بچه دارشیم بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 76 پست
من و شوهرم قصد داشتیم تا خونه ماشین نگیریم بچه دار نشیم یعنی تا ۴ یا ۵ سال۶ ماه بعد عروسی خدا خواسته ...

الان یکی نزدیک ۵ سالشه یکی دیگه هم چند روز دیگه تولدت سالگیشه

اگه حوصلتون سر رفته نیارید لطفا

اول شرایط مالی اوکی کنید چون بچه خیلی خیلی خرجش سنگینه واینکه تا ۲سال شب و روز ندارید همش گریه و دل درد رفلاکس نخوابیدن ....اگه صب ایوب دارید اقدام کنید باتشکر بای

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما باید ی نمکدونی پیدا شه ک نمک بریزه

😐خو نمیدونم چ حسیه ما مجردا گناه داریم از این تاپیکا نزنید

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

اگه حوصلتون سر رفته نیارید لطفااول شرایط مالی اوکی کنید چون بچه خیلی خیلی خرجش سنگینه واینکه تا ۲سال ...

واقعا توخونه افسرده شدم بخدا،تنهام میخاسم زود بچه بیارم باهم بزرگ شیم حوصلشم خیلی زیاد دارم...کمکی هم دارم مادرشوهرم و خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم ولی ازلحاظ مالی یکم موندم چیکاکنم...

عزیزدلمممچشم ، ان شالله به ابروی مادر پهلو شکسته بزودی یه نی نی سالم و صالح قسمت شما و همه آرزومندا ...

ان شالله، عزیزم  انشالله 

سر سجده یاد من بیوفتین هرچی مصلحت همون بشه 🌹🌹

شیرازی ام😅

اقدام کن تا بگیره انشالله همچی اوکی میشه 

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
بچه روزیشو میاره با خودش بعدشم اینکه اگه سنت بره بالا ممکنه ریسک یکم زیاد باشه اگه دوست دارید بچه بی ...

با جمله اینکه بچه روزیشو با خودش میاره به شدت مخالفم این همه خانواده هست که ۶.۷تا بچه دارن ولی ندارن نون خشک خالی به اون بچه بدن بنظرم وضع مالی خیلی مهمه باید تونست نیازای بچه رو تامین کرد 

ی حقوقه ک ۱۳تومنه گاهی ۱۱گاهی ۱۴،با اون قسط اینا میدیم هرچقد موند برا خونه خرج میکنیم ی جا تا یه ماه ...

یه تومن خیلی کمه فقط پول پوشاکشه دیگه شیر خشک وبقیه وسایل مورد نیازش بماند 

اقدام کن توکل به خداتا اقدام کنی معلوم نیست بشه یا نه اقدام کن که اگر مشکلی هست زودتر رفع بشه

خیلی میترسم شوهرم مشکل داشته باشه،درسته تخمکای خودم ضعیفه اما نمیدونم چرا همش میگم‌نکنه شوهرم ضعیف باشه....

2810