2777
2789
عنوان

اولین یلدایی عروس عقدی

172 بازدید | 29 پست

خانوما اگر عروس عقدی هستید و اولین یلدایتون هست شوهرتون یا خانوادش قراره براتون چکار کنن؟

توقع طلا از همسرتون دارید؟ بااین قیمت طلا؟

هدیه های زمستانی چی مثل لباس زمستونی و این چیزا خوراکی و .....

کلا برناموتون چیه تغریف کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

چون عقدشون و یلدا خیلی نزدیک بهم بود و خیلی چیزا برای عقدشون هر دو طرف گرفته بودن ، مادر عروس گفت نمی‌خواد لباس و اینا بگیریم ، چون تازه گرفتیم ولی در کل اگر طرف داماد برای عروس لباس زمستونی و چکمه و شال گردن و کاپشن گرفت ، طرف عروس هم باید برا داماد بگیره . ادامشو میگم تو پست بعد

تا همین دو ماه پیش میشد طلا خرید الان یک گرم با اجرت میشه ششو خوردی

😂😂😂الان همچی گرونه 

البته اگه خانواده همسر پولدار باشن میتونن طلا بخرن درحد النگو و یک گوشواره

چون عقدشون و یلدا خیلی نزدیک بهم بود و خیلی چیزا برای عقدشون هر دو طرف گرفته بودن ، مادر عروس گفت نم ...

من عقدم خیلی مفصل بود در حد مراسم عروسی طلای سنگین و مراسم سنگین اما برای اینکه مراعات جیب شوهرمو کنم خرید لباس عقدی نکردم مثلا مانتو و کفش و شال و لوازم آرایش

معمولا تو مراسم‌هایی که بودم برای عروس یا طلا میگرفتن یا مثلاً یه لوازم برقی مثل اسپرسو ساز یا ...

ما برا عروسمون گوشواره گرفتیم به سلیقه ی خودش و شب یلدا براش بردیم

بعد یک کتاب حافظ هم میگیرن معمولا 

و میوه و شکلات و .... که معمولا همراه میوه آناناس هم هست 

😂😂😂الان همچی گرونه البته اگه خانواده همسر پولدار باشن میتونن طلا بخرن درحد النگو و یک گوشواره

پولدار نیستن   همسرمم تو موقعیت خوبی فکر میکنم نباشه که بخواد چندگرم طلا بخره فداش بشم

معمولا تو مراسم‌هایی که بودم برای عروس یا طلا میگرفتن یا مثلاً یه لوازم برقی مثل اسپرسو ساز یا ...ما ...

چه نکته ی خوبی اینارو خودتون گرفتید یا با پیشنهاد عروستون

من عقدم خیلی مفصل بود در حد مراسم عروسی طلای سنگین و مراسم سنگین اما برای اینکه مراعات جیب شوهرمو کن ...

یعنی لوازم آرایش و لباس و اینا رو نگرفتی ؟؟

اونا رو معمولا میگیرن . البته ما برای عروسمون بعد عقدش لوازم آرایش رو گرفتیم 

2810