2777
2789

خواهرم اومد 

این اومد تو خونه با بعد درس میده بعد م داشتم فیلم نگاه میکردم صداش روی ۱۵ بود نه کمتر میکردم نه بیشتر گاهی حالا کمتر هم میکردم

ازش میترسم و متنفرم 

بعد گفت لجبازی می‌کنی باهام دعا کن بمیرم فلان بعد من بهش گفتم نه لجبازی نکردم فلان اینم ادامو درآورد  با حالت منزجر کننده ای 

بعد کتابمو پرت کردم سمتش اونم کتابمو پاره کرد بلند شد سمتم حمله کردن قندون رو برداشت منم التماس کردم حمله نکن قندون رو پرت کرد خورد به دیوار 

من اینجوری نبودم دیوانه نبودم خدا دارم با گریه تایپممیکنم 

کلی جیغ داد کردم درخواست کمک کردم حتی زنگ زدم به پلیس قطع کردم ولی خیلی جیغ داد کردم 

من ۲۲ سالمه اون ۴۰ سالشه همه بهش حق میدن چون سه طلاقه شده 

ازش خیلی میترسم بار اولش نیست دعا وی بخونم زودتر بره اجباری کرده داره به بچش درس میده منم صدای تبویوزن کردم ۱۰۰

ببخشید دستام می لرزه 

نباید باهام اینجوری صحبت میکرد خیلی بد باهام صحبت کرد حالم خیلی بده تو فکر خودکشی ام فشارم داره میوفته اگر به خوبی بهم می‌گفت کمش میکردم

رفتار هردوتون قابل قبول نبود ، هردو اشتباه کردید 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانی ؟؟؟

حس میکنم افغان باشی

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
2805

خب وقتی میدونی اینه باید تو هم مراعات کنی

بعدم خودت میگی ناراحته یکم باهاش مهربون تر باش

الان ناراحته عصبیه حرف میشنوه و ......

من اصلا حقو به کسی نمیدم دارم از جنبه روانیش میگم

وقتی میبینی اینجوری میکنه تو کوتاه بیا

گفت کمش کن بگو‌چشم

با یه چشم همه چی تموم میشد به اینجا هم نمیرسید

فشار زیادی روشه میخواد با اینکارا خودشو تخلیه کنه

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
اون همسن مادرمه اون چرا قندون پرت کنه

الان ناراحته ، طلاق گرفته 

خودت میگی ... 

وقتی درس میخونن 

حواس بچه ها زود پرت میشه

شما تلوزیون رو خاموش کن 

اصلاً خودتم کتاب بخون یا درس بخون 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
دوتایی باهم زندگی میکنید؟

نه خونه ماشین داره سه بار جدا شده 

باز اومده اینجا دذس میده به بچش

تا یک سال پیش خونه نداشت طبقه ی بالای خونمون رو صلاحیت شده بود ما توی زیر زمین زندگی میکردیم که سوسکی و نمور بود 

منم بچه آخرم دلم میخواد دیگ تنهایی رو مزه کنم بفهمم بچه آخر یعنی چی 

بار اول دومش هم نیست خیلی از این کارها کرده

نه اینو با دستای ارزون تایپ کردم باز ویرایش کردم بهتر شده افغانی جلوی کارهای ما لنگ میندازه

خب گفتم طبیعی نیست این نوع تایپ 

چی بگم دور از جون 

نمیتونی بیرونش کنی 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خب وقتی میدونی اینه باید تو هم مراعات کنیبعدم خودت میگی ناراحته یکم باهاش مهربون تر باشالان ناراحته ...

آخه خیلی وقته جدا شده منم خیلی سختی دارم توی زندگیم 

یا تمام وجودم ازش تنفر دارم بار اول دومش نیست اینجوریه هر بار ک میاد تو خونه دلم میخواد سریع تر بره نذر نیاز میکنم بره حتی دلم نمی‌خواد پنج دقیقه هم پیشش باشم

عزیزم هر دوتاتون نتونستین خودتونو کنترل کنید ..بعدم چرا خودکشی ؟ بقول خودت مطلقه هست بچه هم داره حق بهش بده که شکست خورده است و اعصابش هم معلومه ضعیف شده 

البته تو هم حق داری بذار یروز که حالش خوب بود باهاش حرف بزن سعی کن احترامش رو هم نگه داری اون خودش حرکتی هم بزنه بازم بعدش مطمئنا پشیمون میشه باهاش اصلا دهن به دهن نذار

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
2810