2777
2789
عنوان

سلام دوستان نماز شب میخونم خواستین اسم بدین💚

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 43 پست

اسی احساس میکنم الان اینجا بهت حمله میکنن🤣

کلا قفل کن🤣

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی راجع به تاپیک قبلیتون میخوام بگم دلیل اینکه اکثریت کار اون فروشنده رو تایید نکردن و بنده هم تایید نمیکنم همین حرفشون بود که ما برای خواهرای چادریمون ارزش قائلیم، اگر تخفیفی بخواد باشه باید برای شخص چادری و غیر چادری یکسان باشه یعنی صرفا نوع پوشش مشتری نباید باعث تبعیض در قیمت محصول برای شخص چادری یا غیر چادری بشه... در ضمن کسی از پوشش کسی نمیسوزه کاش همه با هر نوع پوششی به هم احترام بذاریم!موفق باشید عزیزم 🩷

خانمی راجع به تاپیک قبلیتون میخوام بگم دلیل اینکه اکثریت کار اون فروشنده رو تایید نکردن و بنده هم تا ...

توهین کردن ، توهین هم می‌شنون گلم 

با هدف صحبت بکنن ، با هدف هم می‌شنون 😊 

فداتون بشم ♥️

خانمی راجع به تاپیک قبلیتون میخوام بگم دلیل اینکه اکثریت کار اون فروشنده رو تایید نکردن و بنده هم تا ...

اتفاقا اگر یه کاربر تاپیک زده بود امروز روسریمو برداشتم رفتم مغازه بهم گفت تخفیف بابت شجاعتت همه به به چه چه میزدن

از گذشته این جهت‌گیری‌ها رو وجود داره متاسفانه 💔

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

رقیه 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
اتفاقا اگر یه کاربر تاپیک زده بود امروز روسریمو برداشتم رفتم مغازه بهم گفت تخفیف بابت شجاعتت همه به ...

چه شجاعتی!!؟، یعنی اینکه روسری سرت نکنی شجاعته؟ واقعا متاسفم برای کسایی که شجاعتو اینجوری شناختن این مردا هم اکثرا بخاطر خودشون حمایت میکنن از این موارد بعدم اگر من بودم حتی  روسری هم سرم نبود از اون فروشنده و اون مغازه بخاطر این حرفش خرید نمیکردم و به شدت باهاش برخورد میکردم، بعضی از خانم ها به روسری سر نکردن نه تنها شجاع نمیشن بلکه ضعیف میشن.. قانون حجاب اجباری از همون اول اشتباه محض بود آنقدر بعضی آدما ندید بدید شدن که بخاطر برداشتن روسری یا گذاشتنش این حرفا رو میزنن خنده داره والا 😂

حالا جالب اینه که خود اسلام و قرآن اجباری برای حجاب در نظر نگرفتند... کسی که لیاقت حجاب و چادر رو داره میپوشه و اینم بگم چیزای قیمتی راحت بدست نمیان اینا با اینکاراشون ارزش حجاب حضرت زهرا سلام الله علیها مادرمون رو از نظر خودشون بردن بالا در صورتی که با نا آگاهیشون دقیقا برعکس عمل کردن ...! بزور اجبار کردن که حجاب سر کنین ولی در واقع حجاب چیزیه که باید از ته دلت قبول کرده باشی و بهش رسیده باشی مثل دین..! الان تو برو کشور ترکیه رو ببین یا حجاب ندارن یا اگه دارن کاملترین و قشنگترین حجاب رو دارن، مثل اینجا نیست که از ترس بخوان سر کنن اینجا من میبینم موهاش همه بیرون یه ذره شال روسرشونه خب ایشون که اعتقاد ندارن به این موضوع میتونن نپوشن و نظرشون کاملا محترمه همه که نباید مثل هم باشن بنظر من همه ی اون کسانی که حجاب رو اجباری کردن در قیامت بخاطر کارشون بازخواست میشن! چون این موردی نیست که بخواد اجبار باشه! که همچین آدمایی مثل این فروشنده ها بخوان بخاطر داشتن یا نداشتنش مثلا بهمون تخفیف بدن،من اگر بودم قبول نمیکردم و به شدت هم با همچین آدمایی بر خورد میکنم چون یه لطف نابجاست...😊مثلا فکر کن من که یه زنم برم به یه مرد بخاطر نوع پوشش تخفیف بدم! واقعا آخه مسخره اس البته نظر همه محترمه ولی من قبول ندارم... 

اتفاقا اگر یه کاربر تاپیک زده بود امروز روسریمو برداشتم رفتم مغازه بهم گفت تخفیف بابت شجاعتت همه به ...

شما منظور منو متوجه نشدی کلا عزیز! من گفتم من مخالفم که کلا بخاطر نوع پوشش برای مشتری ها تبعیض قائل بشن حالا چه با حجاب چه بی حجاب در ضمن هر دو طرف چه با روسری چه بی روسری به قول شما کاملا محترمن ولی دلیلی برای تبعیض قائل شدن بینشون وجود نداره به هیچ وجه ‌!!!