2777
2789
عنوان

خانما مادر شوهر و خواهر شوهرتون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست
من مادرشوهرم زن خوبیه فقط میمیره برای بجه هاشیدونه خواهر شوهر دارمحقیقتا یلدا من میگه لباس ست بخریم� ...

مادرشوهرت میگه لباس ست بخریم ؟😂

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

رابطه ام محدوده با این تو یه آپارتمان هستیم اما خیلی کم همو میبینیمچیزی واسم بفرسته خوراکی و غذا زنگ ...

آره ماهم توی یک آپارتمانیم و خواهر شوهرمم هست 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شوهر من توقع داره بچه هاش حداااقل یک روز درمیون بهش سر بزنن البته خداییش خودشم براشون کم نمیزار ...

مادرشوهر من توقع نداره زود به زود بهش سر بزنیم هفته ای یکبار بریم راضیه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
2805
۳ تا خواهر شوهر دارم ۲ تا ایران نیستن یکی دانشجو و دور از خونه و کلا آروم و بی حاشیه با مادر شوهرم ه ...

آره شرایط منم تقریبا همینه ولی انگار اینا احساس میکنن من خودمو میگیرم در صورتیکه واقعا این نیست 😂

آخه خودشون خیلی باهم صمیمی ان ولی ندیدم بخوان کاری کنن که به من نزدیک بشن و منم بتونم احساس راحتی کنم 

آره شرایط منم تقریبا همینه ولی انگار اینا احساس میکنن من خودمو میگیرم در صورتیکه واقعا این نیست 😂آخ ...

نه من مادرشوهرم خدایی خوب و مهربون منم بهش گفتم زیاد شلوغی دوست ندارم خودش میدونه حتی میدونه زیاد از جاریم خوشم نمیاد وقتی اون باشه بهم زنگ نمیزنه که برم اونجا بهش بگو به نظرم اینطوری خودت راحت تری

نه من مادرشوهرم خدایی خوب و مهربون منم بهش گفتم زیاد شلوغی دوست ندارم خودش میدونه حتی میدونه زیاد از ...

واسه منم خوبم ولی انگار خیلیا ازم این حسو میگیرن که دارم خودمو میگیرم براشون ولی اینجوری نیست انگار ناخودآگاه این حسو میدم 

زیادیش اعصاب خورد کن میشه

دقیقا

تولد همسرم پدرش براش ماشین خرید 

عکس پدرش و با همسرم اومده پروفایل اینستا کرده 😐

برم نمیداره اخه زن حسابی الان تو کجایی این عکسی اومدی اینو پروفایل گذاشتی 

واسه منم خوبم ولی انگار خیلیا ازم این حسو میگیرن که دارم خودمو میگیرم براشون ولی اینجوری نیست انگار ...

شاید چون دور میگیری الان زنداداش منم اینطور تو تمام جمع های خانواده ما دور میگیره هیچوقت تو هیچ بحثی خودشو شریک نمیکنه اصلا یه جوری انگار غریبه اس و این یکم اعصاب خورد کن 

دقیقاتولد همسرم پدرش براش ماشین خرید عکس پدرش و با همسرم اومده پروفایل اینستا کرده 😐برم نمیداره اخه ...

عزیزم زیادی حساس نشو اگه تازه ازدواج کردی جنبه های مثبتشو در نظر بگیر ، مثل ماشین خریدنشون 😍😂

خیلی از خانومای قدیمی عکس پسرشونو پروفایل میرارن 

شاید چون دور میگیری الان زنداداش منم اینطور تو تمام جمع های خانواده ما دور میگیره هیچوقت تو هیچ بحثی ...

من کلا آدم آرومی هستم نه اینکه مثل سنگ بشینم و هیچی نگم ولی در حرف نیستم اصلا 

و یه موقع هایی احساس میکنم منو تو بحثاشون شریک نمیکنن منم دیگه خودمو وسط نمیندازم 😅

2810