2777
2789
عنوان

دخترم یک سال ونیمشه زدمش😭

306 بازدید | 29 پست

یه ماهه بچه ی دومم به دنیا اومده ،کل زندگیم بهم ریخته کولیک داره اصلا خواب ندارم روزا یکم بهتره ولی وقتی خوابه باید به دخترم برسم غذا حموم باهاش بازی کنم این بینم صدبار بچه روبیدارمیکنه ،بخدا کلافه شدم شوهرمم اصلا کمک نمیکنه روزا سرکاره شبا میاد میگه خستم تازه کلی غرمیزنه که نمیزارن بخوابم بچه ها کارم فقط شده گریه امشبم دخترم اومد جلو چشمم سیلی زد به خواهرش یکماهشه منم یه لحظه گفتم چیزیش شد سیلی زدم به دختراولم اخه اون فقط یک سالونیمشه بخدا نمیخواستم بزنم دستم بشکنه خیلی دلم سوخت وقتی زدم زوداومد منو بوس کرد دلم خون شد اخه من چجورمادریم دخترم خیلی داره سختی میکشه همش باحسرت به دختردومم نگاه میکنه خیلی دعواش میکنم یادگرفته اونم جیغ میزنه ،به خاطر کولیک مدام باید بغلم باشه نوزاد واسه همین خیلی حسرت میخوره ،توروخدا کی میگذره کی این کولیک تموم میشه چیکارکنم عصبی نشم😔😔

هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا صبرت بده الهی منم دلم سوخت واسه بچه اولت چاره چیه دیگه جزززز تححححححمللللل

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
2805

دارو میخوره ؟

دختر منم داره متأسفانه و طبق توضیح دکتر روند ارتقاء و سلامت سیستم گوارش هست و باید پروسه اش طی بشه . در بچه هام متفاوت هست یکی زیاد و یکی کم . 

ان شاالله کوتاه مدت هست و زود تموم میشه میفهمم خیلی سخته

نباید اینقدرزود باز بچه دارمیشدی ،حداقل تاسه ماه کولیک هست

بخدا حتی فکرشم نمیکردم انقدرزودباردارشم چون بچه ی اولم بعد پنج سال بدون هیچ مشکلی باردارنمیشدم،خدایاحکمتتو شکرولی دومی ناخواسته شد 😢

کمک نداری ؟ چقدر فاصله بچه هات کمه

هیچکس نیست خانوادم یه شهردیگن خانواده شوهرمم اصلا ازبچه داری خوششون نمیاد هنوز حتی نیومدن دخترمو ببینن🥲

فقط خدا کمکت کنه ،من یه دونه همین دختر اولا دارم روانیم کرده ،تو واقعاااا شرایط سختی داری ، وقتی میخوابه تو کریر بخوابون ببین بهتر نمیخوابه ، هم میتونی جابجاش کنی هم چون پاهاش جمع میشه دلدردش کمتره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خدا صبرت بده الهی منم دلم سوخت واسه بچه اولت چاره چیه دیگه جزززز تححححححمللللل

خیلی ممنون گلم اره واقعا هیچی نمیفهمه ازش انتظاردارم خیلی بزرگتر از سنش بفهمه ،بعدش پشیمون میشم ولی چه فایده وقتی نمیتونم جلوی عصبانیتمو بگیرم😔

2810