2777
2789
عنوان

دخترم یک سال ونیمشه زدمش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 29 پست
براش ننو بخر بزارش داخلش یا از این گهواره های برقی که تکون میخوره .

گهواره برقی دارم تا میزارم بیدارمیشه فقط روپا ارومه اینم شانس منه

هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ درکت میکنم کاش بتونی یه نفرو بگی بیاد روزی چند ساعت کمک حالت باشه اگه نتونی استراحت کنی روز به ...

اره بخدا همش از خستگیه بخدا وقتی بلندمیشم کلا خونه روسرم میچرخه جلوچشمام تارمیشه سردرد دارم متاسفانه کسی نیست فقط مادرمه اونم خواهرم مدرسه میره بخاطراون نمیتونه بیاد پدرمم مریضه

دارو میخوره ؟دختر منم داره متأسفانه و طبق توضیح دکتر روند ارتقاء و سلامت سیستم گوارش هست و باید پروس ...

فدات گلم انشالله دختره توهم زودخوب شه ،نه فعلا دکترنبردم 

کدوم شهری؟ از این ننو های حالت قدیمی بگیر

بعدم تو ذهنت همش بگو اولی ام بچه هست، کلا با اومدن دومی مادر پدر بچه اولو بزرگ میبینن، ولی اولی بیشتر به محبت نیاز داره، چون یکی اومده جاشو گرفته، یکی اومده بغل مادرشو گرفته، خیلی حواست به اولی باشه

با شوهرت نرم صحبت کن، بگو یه کمکی واست بیاره، حداقل یه پرستار بیارین صبح تا غروب کمکت کنه

کمک بگیر. کمک بگیر .کمک بگیر

اخه ازکی بخدا شوهرم همیشه که سرکارنیست تو هفته سه روز بیکاره ولی باز میره بیرون میگه من حوصله ندارم اصلا درک نمیکنه اگه ده دقیقه هم نگه داره بعدش ده ساعت غرمیزنه میگم اصلا نمیخوام ول کن

اره بخدا همش از خستگیه بخدا وقتی بلندمیشم کلا خونه روسرم میچرخه جلوچشمام تارمیشه سردرد دارم متاسفانه ...

شما یه مدت برو پیش مادرت

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
حق داری سخته. سعی کن برای بچه اول کمک بگیری. خوبیش اینه بچه اولت تو سنی هست که هنوز حسودی نمیفهمه و ...

خداکنه نفهمه بخدا نمیدونم بعضی وقتی که یواشکی نگاش میکنم بااخم به خواهرش نگاه میکنه وقتی میبینه من دیدمش میره میبوسه خواهرشو یا تا برشمیدارم شیربدم میگه آب میخوام خیلیی دقت کردم فقط وقتایی ازمن چیزی میخواد که بچه روبرمیدارم قشنگ معلومه دوست نداره برش دارم الهی بمیرم تازه دیشب روبالش دراز کشیده بود خودشو تکون میداد لالایی میخوند وقتی نوزادو میخوابوندم😢

فقط خدا کمکت کنه ،من یه دونه همین دختر اولا دارم روانیم کرده ،تو واقعاااا شرایط سختی داری ، وقتی میخ ...

مرسی عزیزم اره واقعا خیلی سخته ،امتحان میکنم خداکنه جواب بده🌹

کدوم شهری؟ از این ننو های حالت قدیمی بگیربعدم تو ذهنت همش بگو اولی ام بچه هست، کلا با اومدن دومی ماد ...

ارومیه ،دقیقا گلم واقعا همینطوره از وقتی بچه ی دوم اومده این بیچاره رو بزرگ میبینیم خیلی تلاش میکنم که دیگه درست رفتارکنم

ارومیه ،دقیقا گلم واقعا همینطوره از وقتی بچه ی دوم اومده این بیچاره رو بزرگ میبینیم خیلی تلاش میکنم ...

اگرم حتی اولی دومی رو زد، شما فقط بگو زدن اصلا خوب نیست

بعدم اگه متوجه میشه، یه چیزی براش بخر لگو نی نی برات خریده، بگو نی نی میگه خیلی دوست داره....... 

حتما کمک بگیر، اینجوری اعصابت نمی‌کشه هاااا

شما یه مدت برو پیش مادرت

باید همین کاروکنم ولی شوهرم انتظارداره مثل کلفت همیشه خونه تمیز باشه غذا اماده بخدا از فردای زایمانم یه روزم نتونستم استراحت کنم بدنم نابود شد،بازم قدر نمیدونه میگه نذار گریه کنه انگاردست منه

اگرم حتی اولی دومی رو زد، شما فقط بگو زدن اصلا خوب نیستبعدم اگه متوجه میشه، یه چیزی براش بخر لگو نی ...

باشه عزیزم درست میگی فکرخوبیه حتما انجام میدم مرسی❤❤

2810