2777
2789
عنوان

امروز سالگردمون بود یادش نبود

59 بازدید | 11 پست

من خیلی برام مهمه امروز سالگرد پنج سالگیمون بود که باهمیم دقیقا مثل پارسال هیچی نگفت و یادش نبود پارسال بهش گفتم اومد خواست ک ناراحت نشم جمعش کرد گفت ک یادم بود خواستم بهت بگم بهش گفتم اگ قرار اینطوری کنه منم دیگه چیزی نمیگم و مثل بقیه روزا رفتار میکنم الان دقیقا امسال هم یادش نبود کلی هم  صبر کردم گفتم شاید بخواد اخرشب بگه بازم نگفت خوابید خیلی ناراحتم این روزا واسم خیلی مهمه اصلا انتظار کادویی هدیه ای چیزی ندارم ولی حداقل انتظار اینو دارم که یادش باشه بنظرتون چیکارکنم😭💔 خیلی دلم شکسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مطمئنی قراره رابطتون به جایی برسه؟ پنج سال کم نیستا

از لحاظ دوس داشتن. ک میدونم دوسم داره ولی خب نمیدونم چرا هیچ یادش نمیمونه پارسال هم گفت چندم  بود بهش گفتم ۲۶ ابان گفت مینویسم لا دفترم ک یادم نرع😐  ولی بازم همون اش همون کاسه پنج سال شدددددد

از لحاظ دوس داشتن. ک میدونم دوسم داره ولی خب نمیدونم چرا هیچ یادش نمیمونه پارسال هم گفت چندم بود به ...

نه واسه مناسبت نمی‌گم تو این زمینه نصف مردا همبنجورن، واسه اینکه پنج ساله تو رابطه اید و احتمالا هنوز رسمی نشده 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
میگم از جهت فراموش کردنش نگفتم ، میگم پنج ساله دوستی خب قصد ازدواج ندارید، قرار نیست براتون جدی بشه؟ ...

نه اتفاقا قصد ازدواج داریم دوتامون مخصوصا اون خیلی جدیه