2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن🤬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 160 پست
مادرشوهرم طبقه بالامونخ سالهاا معلم کلاس اول بودهولی ما این پایین بمیریم صدای جیغ گریه بچه ها بیاد م ...

بگو شوهرت ببردش بالا،تودت درخواست کن، شاید شرایطو نمی دونه، بعد گلگی کنی میگن میخواستی بیاری

عزیزم منم ۲۸ شهریور سزارین کردم دخترم می‌ره پیش اوضاع من مثل شما دیگه پیش میاد از دلش در بیار دیگه سعی کن باهاش کنار بیای ...امضاتون دیدن میخاستم بدونم چجوری لاغر میکنید تو شیردهی ؟

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فکر می‌کنی دخترت هیچ وقت تو رو نمیبخشه؟تو یه مادر با درکی که به فکر بچه هاشه. اون بچه هم بچه خود ...

حق‌با شماس

منم خوب فک میکنم مادرم تو کودکی تنبیهم کرده اما الان عاشقشم هیچ کینه ای ندارم

ممنون که اینقد قشنگ آرومم کردی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

عزیزم منم ۲۸ شهریور سزارین کردم دخترم می‌ره پیش اوضاع من مثل شما دیگه پیش میاد از دلش در بیار دیگه س ...

۶۴ کیلو بودم باردار شدم رسید به ۸۶!!! ۲۲ کیلو اضافه کردم ولی نرمالش ۵ تا ۹‌کیلو بود

غذای سرخکردنی و فست فود قطع

شبها اکثرن شام سالاد سزار یا سینه مرغ گریل شده بدون روغن

خورشت هام یک یا دو قاشق روغن

برنج هام بدون روغن و ته دیگ

بچه هم شیر میدم

چای نبات میخوردم هرروز الان چای با یه قند کوچیک

صبحانه اوتمیل با جو پرک

تا ایشالا ماه دیگه که دکتر اجازه بده برم باشگاه

باشگاه وزن کم نمیکنه خوش فرم میکنه

الانم ۶۸ کیلو هستم

برای اینکه شیرمم کم نشه

قرص لاکتاول 

پودر شیر افزا

سوپ شنبلیله تازه 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

سلام عزیزم شما خودت خسته ای و داری وارد فاز افسردگی میشی 

اگه کمکی نداشته باشی بیشتر از بچه ها خودت اسیب میبینی

با مادرشوهرت حرف بزن یه ساعتایی در روز بچه  کوچیکتو بهش بسپار و با دخترت وقت بگذرون

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
۶۴ کیلو بودم باردار شدم رسید به ۸۶!!! ۲۲ کیلو اضافه کردم ولی نرمالش ۵ تا ۹‌کیلو بودغذای سرخکردنی و ف ...

چه عالی ولی خب من فاق دارم منتظرم سه ماه بعد زایمان برم باشگاه لاغر کنم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

باشگاه لاغر نمیکنه

ایروبیک میرم 

عززززیزم.دقیقا سه سال پیش منی کهههه 

من دختر دومیم بکم مهر دنیا اومد.دختر اولیمم کلاس اولی بود 

چه زجری کشیدم خداااا 

اونموقع کرونا بود مدارس آنلاین بود.

دختر کوچیکمم شبا کانل بیدار بود،روزا میخوابید.خدایا چه روزای سختی بود 

خواهر خدا کمکت میکنه عزیزم.این روزام میگذره.منم یادمه چقد دختر بزرگمو دعوا میکردم سر درس .خیلی عذاب وجدان دارم 

شما اینکارو نکن.درس بچتو رها کن.خودش میخونه 

به سلامتی خودت فکر کن.تو اشتباه منو نکن.اول آخر بچه درسو یاد میگیره.تو فقط خودتو از بین میبری 

سعی کن استراحت داشته باشی ،غذا میذاری واسه دو وعده بذار.از کسی ام توقع نداشته باش.من هیچکس نیومد کمکم‌.حتی مادرم .منم توقع نداشتم.شوهرمم به خاطر کارش زیاد خونه نبود.خودم بودم و خودم.

فقط فکر اعصاب خودت و دخترت باش.با درسش هیچ کاری نداشته باش .این تجربه من بود عزیزم 

امیدوارم صبور باشی تا این روزای سخت بگذره