2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن🤬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 160 پست
اشتباه کردم گفتم خودم کمکش میکنم کتابم براش گرفتم ولی حالم بد شد نتونستم

اتفاقا تو‌بارداری میفرستادی مهد استراحتت بیشتر باشه 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم یچیزی بهت بگم عزیزم تاپیک قبلتو خوندم 

ببین ایشالا خدا برکتو خیرو جاری کنه ب زندگیت خدا هیچوقت مشکل ب زندگیت نزاره عزیزم

ک کمک جاریت کردی خدا این کمکتو یجا واست جبران کنه.

من ی بلاهایی مادرشوهرم و شوهرم سرم اوردن هیچکسسسس طرفداری ازم نکرد با اینک همه میتونستن کمکم کنن 

خاستم بگم دمت گرم ک کمکش کردی خدا خیر بهت بده هم خودت هم بچه هات از شر اونام نجاتت بده

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

نه خودتو عذاب بده نه این دو طفل معصوم رو کاریه ک شده کمک معلم بگیر براش یه مسئولیت بزرگ از دوشت خالی شه

خواهر جان هم خودتو اذیت میکنی و اینکه ب طفل معصوم درست سرویس نمیدی کارو بده دست کاردون خودتم ناز و نوازشش کن ب پسرتم برس

خواستم یچیزی بهت بگم عزیزم تاپیک قبلتو خوندم ببین ایشالا خدا برکتو خیرو جاری کنه ب زندگیت خدا هیچوقت ...

مادرشوهرم معلم بود اگه خوندی

سالها معلم کلاس اول بوده

چی میشد صدای جیغ و گریه مارو میشنیدی دلت به حال نوه ت میسوخت میومدی تو درس کمک اینقد زجر نکشه

منم خسته م اینا هم که برام اعصاب نذاشتن دیدی سر بچه هام نوه های خودشون فشار اومد

بمیریم تو این خونه در نمیزنن

بعد من بیام برای همچین کسایی حق جاریمو ناحق کنم

با اون فیلم هم میتونه روزی شکایت کنه

هم میتونه عدم تمکین رو کنسل کنه چون ریختن سرش‌و هزار چیز دیگه

زایمان کرده بود خونش کردن تو شیشه من کنارش موندم و بهش رسیدگی کردم 

آخه مگه محبت و خوبی تو روزای سخت زندگی کنتر میندازه که انجام نمیدن ؟؟؟

نه خودتو عذاب بده نه این دو طفل معصوم رو کاریه ک شده کمک معلم بگیر براش یه مسئولیت بزرگ از دوشت خالی ...

کمک معلم واسه چی مشقاش بلده 

هرروز دو ساعت معلم بگیرم که مشق بگه بهش؟ نمیشه کخ هزیزم منطقی باش

همه درستش بلده نمینویسه

کمک معلم واسه چی مشقاش بلده هرروز دو ساعت معلم بگیرم که مشق بگه بهش؟ نمیشه کخ هزیزم منطقی باشهمه درس ...

خب میشینه کنارش تا مشقاشو بنویسه

نمیدونم بخدا برراحتی شما میگم شایدم میخاد ساعت طولانی کنارش باشی اینکارارو میکنه

خب میشینه کنارش تا مشقاشو بنویسهنمیدونم بخدا برراحتی شما میگم شایدم میخاد ساعت طولانی کنارش باشی این ...

مثلا هرروز یه به خانوم وول بدم ساعتی ۳۰۰ تون دو ساعت ۶۰۰ که این بنویسه بابا آب داد؟

مثلا هرروز یه به خانوم وول بدم ساعتی ۳۰۰ تون دو ساعت ۶۰۰ که این بنویسه بابا آب داد؟

اره درست میگی ولی اینجورم ک خیلی شما رو اذیت میکنه خدا بهت صبر بده منم شرایط شما رو دارم با مادر شوهرم تو ی ساختمونم مث مرده میوفتادم حتی بهم یه سر هم نمیرد تازه من غریبم هیچکسی ذو ندارم تو این شهر خیلی روزای سختی رو پیش رو دارم

برا زایمان مادرتون جمعتون کرد؟ من اونم نیست جمم کنه با دوبچه کوچیک  

مادرشوهرم معلم بود اگه خوندیسالها معلم کلاس اول بودهچی میشد صدای جیغ و گریه مارو میشنیدی دلت به حال ...

دلشون از سنگه فقط خدا باهاشون درست کنه همین.

از قدیمم ک گفتن مدرک شعور نمیاره متاسفانه

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
اره درست میگی ولی اینجورم ک خیلی شما رو اذیت میکنه خدا بهت صبر بده منم شرایط شما رو دارم با مادر شوه ...

بله مادرم میومد صبح تا شب 

شبها بر میگشت تونم فقط دو هفته 

خیلی سختی کشیدم... و میکشم

بخدا همسایه غریبه آدم باردار باشه آدم باید کمکش کنه

چرا غریب گیر میارن و دوری میکنن نمیدونم

منم ماهی ۲۰ میلیون نمیتونم هزینه کنم که مشق بنویسه

این روزا هم میکذرع من یادم می مونه کی کنارم موند