2777
2789

من 11هفته باردارم الان دیدم چند تالکه خونی آمدسریع شیاف پروژسترون گذاشتم دارم ازاسترس میمیرم نکنه بچم طوریش بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دل درد ودردشدید ندارم فقط لباسم لکه خونی شددارم از استرس میمیرم فقط سریع شیاف گذاشتم

خب بنظرم لکه بینی یکم خطرناکه البته نگران نباشا 

ولی زنگ بزن به دکترت

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

نه دل درد ودردشدید ندارم فقط لباسم لکه خونی شددارم از استرس میمیرم فقط سریع شیاف گذاشتم

من تا ۱۰ هفته خونریزی و لک داشتم

شیاف و بزار استراحت کن فردا سونو بده خیالت راحتشه

منم درد نداشتم سونو هم دادم هیچی نبود

احتمالا هماتوم داری

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دل درد درد شدیدخونریزی و لکه بینی نگران نباش بنظرم ی سر برو بیمارستان چک کن

بیمارستان بره فقط بلدن بگن معاینه 

این وقت شب سونو ندارن

بمون همون صبح برو سونو سریع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من تا ۱۰ هفته خونریزی و لک داشتمشیاف و بزار استراحت کن فردا سونو بده خیالت راحتشهمنم درد نداشتم سونو ...

یعنی ممکنه چیزی نباشه فعلا که قطع شده خداکنه فردا خون ریزی نداشته باشم اتفاقی نیافته

یعنی ممکنه چیزی نباشه فعلا که قطع شده خداکنه فردا خون ریزی نداشته باشم اتفاقی نیافته

اره عزیزم خدایی نکرده سقط خیلی دردناکه شیاف بزار بگیر بخواب تا صبح که سونو میدی چون بیمارستانم بری این وقت شب میگن دهانه رحمت رو معاینه میکنن فقط

منم هربار خون میدیدم استرسی میشدم

خونت تقریبا تیره رنگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر دوقلوام ک البته زایمان زودرس شدم و قسمتم نبودن...

اوایل بارداری خونریزی شدید کردم شب عید بود رفتم بیمارستان گفتن خانم سقط کردی بخواب معاینه کنیم با بدبختی یجا پیدا کردم سونو دادم سالم بودن فقط هماتوم داشتم

سر این هم از اول تا ۵ هفته خونریزی میگرفتم چتدوقت یبار حتی سونوم مشکلی نداشت

خیلیا اینجوری میشن عزیزم فقط استرس نداشته باش.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر دوقلوام ک البته زایمان زودرس شدم و قسمتم نبودن...اوایل بارداری خونریزی شدید کردم شب عید بود رف ...

الان بایک مامای بیمارستان هم زنگ زدم گفتم گفت نگران نباشم شیاف بزارم استراحت کنم وقتی خون دیدم تامرز سکته رفتم 

آره تقریبا تیره چجوری بگم مثل لکه پریودی

پس نگران نباش🥰🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810