2777
2789
عنوان

طلا فروشه دوستمو بیرون پرت کرده از مغازه اش بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشتری یعنی کسی که قصد خرید داره . نه کسی که فقط وقت آدم میگیره . کافیه سه بار اون حساب کتاب انجام بد ...

ممکنه کسی نپسنده.. ممکنه قیمت اون النگو با پولی که داره همخوانی نداشته باشه.. حالا چون پاشو گزاشت تو مغازه حتما باید خرید کنه؟؟؟ شما رو النگو که قیمت نمیزنی تو ویترین که بعد طلبکار باشی بگی وقتم گرفته شد 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میگم نباید داد میزد . شال سر کردن خیلی فرق داره تا یک ربع طلا حساب کتاب کنی و در عین حال مراقب باشی ...

من بالغ بر ۲۰ بارطلاخریدم و شده چندتا مغازه هم مدل ببینمو قیمت بپرسم تاحالا ی بارم پیش نیومده محاسبه قیمت طلا ی ربع طول بکشه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
ادم مزاحم بیرون میکنن

شما فکر کنم یا همون طلافروشیه هستی یا عین خودشی 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
نه نگفته بدون طلا برو، گفته به اندازه ای که الان کارت میکشی طلا بهت میدم، هرچی مونده فردا بیا کارت ب ...

دوستم میگ طلا فروشه تا دیده ۳۰۰ میلیون کشیده نمیشه  جوری بهم ریخته و با عصبانیت صحبت می‌کرد ک متوجه نشدم میگ بذار پولتو بکشم فاکتور بدم فردا بیا طلاهارو بگیر یا میگفت بذار ب اندازه ی پولت بدم بقیه اشو فردا بگیر

میگه هی کارتو میکشید بعد سریع گقت موجودیتو نشون بده 

بعد داد زد اصلا فرصت نداد مغزم کار کنه 

شما فکر کنم یا همون طلافروشیه هستی یا عین خودشی

اولش که گفت تو طلافروشی کار میکرده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بآبا مشخصه دوستم آدم حسابی و معتمد و متینیه اصلا شخصیتش از سر و روش مشخصه

من نمیگم دوستت مشکل داشته، اصلا از طلافروش هم دفاع نمیکنم اما خب ماجرا شاید از نظر طلا فروشه متفاوت بوده 

چون راه حل پیش پای دوستت گذاشته و دوستت گفته نه اقلا نمیخوام 

برای ی بازاری عجیبه که مثلا طرف نمیدونه سیصد تومن رو نمیشه ی جا جابجا کرد (باز هم میگم حق به کسی نمیدم) 

من الان ی خونه گذاشتم برای اجاره دقیقا همین سوتفاهم رو با بنگاهی داریم، بنگاهی چندبار زنگ زده ماجرا جوری گره خورده که نشده برن برای بازدید، الان بنگاهی فک میکنه ما سرکارش گذاشتیم دیروز زنگ زده بود عصبانی که شما میخوایین اجاره بدید یا ما رو مشخره کردید 

در حالی که فقط دیدگاه هامون متفاوت بوده، مثلا اون انتظار داره من بگم زنگ همسایه رو بزن برو خونه رو ببین ولی من اصلا حاضر نیستم برای اجاره دادن خونه م و بازدید بنگاه و... مزاحم همسایه م بشم 

خلاصه تهش میخوام بگم دیدگاه های متفاوته و معمولا همین باعث سو تفاهم میشه 

بازم میگم اصلا حق نمیدم کسی داد بزنه و بد برخورد کنه 

تاپیک بخون نوشته یک ربع طول کشیده کارش

نه نوشته کل زمان پسندیدن و اندازه گرفتن +محاسبه شده ده دقیقه ی ربع 

2810