2777
2789
عنوان

طلا فروشه دوستمو بیرون پرت کرده از مغازه اش بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 82 پست
توجه کن نوشتم نباید داد میزد

خب وقتی اون پرخاش و بی احترامی و داد و فریاد رو زده 

دوستم خرد شده جلوی مردم!!!

و ن تنها دوستم آسیب دید بلکه برای اون طلا فروش پرخاش عادت شد و از نظر روان شناسی رفتارشون نوعی اختلال روانی محسوب میشه

در ضمن شما خودت روژان یه شال میخوای بخری بندازی رو سرت قبل خرید یه بار از روی روسریت سرت نمیکنی ک ببینی بهت میاد یا نه؟ قاعدتا یه چن دقیقه ای زمان میبره

فروشندگی هم همینه فروشنده باید صبور و مشتری مدار باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم کسی که حوصله مشتری نداره در مغازشو ببنده بشینه خونه... ملت با بدبختی پول جور میکنن حالا شم ...

مشتری یعنی کسی که قصد خرید داره . نه کسی که فقط وقت آدم میگیره . کافیه سه بار اون حساب کتاب انجام بدی حواستم باشه کسی طلا ازت برنداره یا کلا از مغازت اونوقت میفهمی چی میگم

خب مشکل اینه وقتش گرفته 😂 داد اینا نباید میزد . ولی حق داشت بیرونش کرده . ادم وقتی اطلاع درمورد موض ...

چرا حق داشته بیرونش کنه؟سزای کسی ک توقع بیجا داره،نخریدنه 

نمیشه با مشتری مث وحشیا رفتار کنی  توقع داشته باشی ازت بخره حتما 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
مشتری یعنی کسی که قصد خرید داره . نه کسی که فقط وقت آدم میگیره . کافیه سه بار اون حساب کتاب انجام بد ...

وا خب ممکنه نپسنده اجباری ک نیستت

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
تا حالا طلا نخریده اما کلا از کارت بانکی که استفاده کرده، خب باید میدونست سیصد تومن رو نمیتونه پوز ج ...

بآبا مشخصه دوستم آدم حسابی و معتمد و متینیه 

اصلا شخصیتش از سر و روش مشخصه

اسی  حق با دوستته و اون طلا فروشه واقعا روانی بوده 

بعضی فروشنده ها خیلی بی نزاکتن به زور میخوان جنسشونو قالب کنن به مردم‌.چند روز پیش رفتم پالتو بخرم دو تا مدل انتخاب کردم که پروو کنم پوشیدم خوشم نیومد رفتم سر جاش بذارم فروشنده انگار ارث باباشو ازم طلبکار بود همچین با اخم نگاه میکرد

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
وا مگه میشه؟پولو بده بدون طلا بیاد؟

نه نگفته بدون طلا برو، گفته به اندازه ای که الان کارت میکشی طلا بهت میدم، هرچی مونده فردا بیا کارت بکشه و طلات رو ببر

در واقع طلا فروشه فک کرده خانمه سرکارش گذاشته و الکی میگه طلا میخوام

خب وقتی اون پرخاش و بی احترامی و داد و فریاد رو زده دوستم خرد شده جلوی مردم!!!و ن تنها دوستم آسیب دی ...

میگم نباید داد میزد . 

شال سر کردن خیلی فرق داره تا یک ربع طلا حساب کتاب کنی و در عین حال مراقب باشی که طلا ندزده

تا حالا طلا نخریده اما کلا از کارت بانکی که استفاده کرده، خب باید میدونست سیصد تومن رو نمیتونه پوز ج ...

تو عمرش بالای ۱۰ میلیون تو کارتش نبوده از کجا میخواست بدونه ۳۰۰ میلیون با کارت کشیده میشه یا نا

مشتری یعنی کسی که قصد خرید داره . نه کسی که فقط وقت آدم میگیره . کافیه سه بار اون حساب کتاب انجام بد ...

بابت کاری که وظیفشونه حق ندارن منت سر مشتری بذارن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
2810