2777
2789

دفتر😂دستبند گردنبند لباس

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

از این خونه ها هست مثل ویلاعه وسایل داره میچینی توش از اونا اسمشم نمیدونم😂

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

با اجازه اسی

لطفا یکی بگه من برا تولد دختر ۱۵ ساله چی بگیرم

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

اسباب بازی 

لوازم تحریر 

عروسک 

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

لوگو یا وسایل آشپزخونه مثل ساید و لباسشویی و این چیزای عروسکی یا لوازم تحریر و بطری های فانتزی

دختر من که عاشق این چیزاست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
با اجازه اسیلطفا یکی بگه من برا تولد دختر ۱۵ ساله چی بگیرم

لوازم آرایشی، لباس، عطر، عینک آفتابی،لوازم تحریر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2810