منم اعتماد بنفسمو از دست دادم کلا بعد گریم گرفت تو اتاقم داشتم گریه میکردم یهو مادرم اومد گفت چیه ایشالا هرچه سری تر بمیری راحت شیم از دستت عنتر عمیقا دلم شکست من همینطوریشم مریضم
نمیتونم عکس بزارم پس نگید عکس
سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 میشه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سورهی توحید بخونی؟ 🌱 میشه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر میدم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمیده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 میدونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه میکنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق میکنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
نامزدت گفت زشتی خانوادت هم که اونجوری خردت میکنن پس اعتماد بنفست رو کامل از دست دادی.نامزدت با چه حقی این حرفو میزنه از زندگیت پرتش کن بیرون بره پیش همون ایکس قبلیش
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
نامزدت گفت زشتی خانوادت هم که اونجوری خردت میکنن پس اعتماد بنفست رو کامل از دست دادی.نامزدت با چه حق ...
دیگه یهو گفتش منم الان از خودم حالم بهم میخوره