2777
2789
عنوان

خودکشی می‌خوام کنم 😭😭 خستم

222 بازدید | 27 پست

دیگه توان ندارم دوست ندارم بچه مو به دنیا بیارم چرا بیارم چرا وقتی بدبختم وقتی خودم آوارم الآنم همتون میگید میخواستی جلوی خودتو بگیری من بی تجربه بودم قرص نخوردم به شوهرم اعتماد داشتم قرار نبود حامله بشم من گفتم نمی‌خوام بچه الآنم سرم کلاه گذاشته کلاه برداری کرده رفته 😭😭😭😭 من این بچه رو چیکار کنم نهایتش تا دوسالگی که دادگاه بگه بتونم نگه دارم دیگه نمیتونم قبول کنم چون خودم خونه پدرم هستم پدرم خرجمو میده بچه ی مردمو چیکار کنم لعنت به من لعنت به من من تلاشمو کردم زعفرون خوردم همون اول خیلی ولی هیچی از کوه بالا رفتم ولی هیچی سقط نشد که نشد برج 11 به دنیا میاد دوست ندارم منت پدر و مادرمو بکشم کاش درس می‌خواندم کاش کاش عقلمو دسته پدر مادرم نمی‌دادم  الان  من 18 سالمه با یک بچه چیکار کنم اون از شوهرم که غیرت نداشت  بهم گفت برو از زندگیم بیرون نمیخوامت به خاطره یه وام ازدواج وام ازدواج منو میخواست بابام کارگره جهیزیه خریده بود به هوای وام ازدواج من بود شوهرم به خاطره 300 میلیون بهم گفت خیلی سخته یه فرده اضافه تو زندگیم باشه خواهرش بهم گفت دزد بهم گفت ج.نده به خاطره یه وام خدایا چیکار کنم چیکار کنم رفته بود برای این وام ازدواج نقشه کشیده بود دسته چک گرفته بود برام امضای جعلی زده بود روی چک 

منو میترسوند می‌گفت چک ها تو می‌زارم اجرا منم رفتم دادگاه شکایت کردم دادگاه دو سال زندانی می‌بنده از شغل بیکار می‌کنه معلمه 

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا پس تاپیکای قبلیت میگفتی شوهرت همه جوره خوبه هواتو داره؟

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
معلمه واین همه هفت خطه؟بعدم بچه ی توام هست بچه مردم نیستخدابزرگه

منظورم اینه فردا به مشکلی براش پیش بیاد شوهرم و خانوادش از من شکایت میکند کسی که برای زنش دسته چک گرفته چک ها رو گذاشته اجرا هر کار دیگه هم میکنه

وای الان به فکر افتادی😑اگه فقط برای وام ازدواج میخواستت پس چرا حاملت کرد؟ عقدی یا عروسی؟

۲ساله عروسی گرده 

بیشتر داره اغراق میکنه بنظرم 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

عزیزم نمیشه شکایت کنی از راه قانونی پیگیری کنی

همسرت گفت برو زندگیم تو هم رفتی پس حق حقوقت چی شد

مهریه نفقه چی شد

این بچه الان حق حقوقی داره 

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...