2777
2789
اره دیگهبه عمر با شوهریم،خونه مهمونی تو ماشینحالا یک بارم یک نفر دیگه جلو کنار شوهرمون بشینهالبته که ...

دقیقا من خودم عمرا بذارم جاری بشینه جلو ماشین کنار شوهرم، اما تا حالا حتی یکبار هم نشده درحضور مادرشوهرم خودم بپرم جلو و درصورتی که همیشه اصرار میکنه برو جلو بشین، خیلی خیلی بی احترامی میدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا که میگن مادرشوهرباید رعایت کنه واقعا روشون میشه جلو یه زن مسن تر که مادرشوهرهست بشینن؟

آره برا اینکه ملکه هستن و شوهرشون خود به خود از زمین روییده و ننه بابا نداره که احترامش برا عروس جماعت واجب باشه، پرروها

پس خود مادرت دوست نداشته مثل مادر منسایع شون مستداماما اگر حالت دیگه ای بود و خانم برادرت بدون تعارف ...

ولی من این کارو نکردم سریع برم جلو بشینم وقتی بچه نداشتم خودم تعارف کردم جلو بره ولی وقتای دیدم مثلا چهار نفر عقب بوده خب قطعا برا کسی که بچه بغلشه خیلی سخته لااقل اون موقع نباید میرفت جلو ا

مادرشوهر منم همینه متنفرم از این اخلاقش

حالا مادرشوهر یه چیزی جاری آخه؟ ... 

من خودم 12 سال از داداشم بزرگترم پیش اومده با داداشمو زنش بریم جایی... داداشمو زنش تعارف کردن آبجی بیا جلو بشین ولی من اصلا دوست ندارم تا جایی که خانمش هست من برم جلو بهشون گفتم نه عزیزم من عقب راحت ترم گفتم زن و شوهر بایددد همیشه کنار هم باشن.... اونوقت به جاری رو میدین؟ 

ولی من این کارو نکردم سریع برم جلو بشینم وقتی بچه نداشتم خودم تعارف کردم جلو بره ولی وقتای دیدم مثلا ...

نه عزیزم در هر صورت جالب نیست مادرهمسرت پشت بشینه 

البته این نظر منه هرکس عقیده خودش داره

بهتر اینه بچه ت بدی بغل ایشون

یا سخت بهش نگاه نکنی

ایران نمیخوای دور بزنی که یه مسافت بالاخره تموم میشه

اینو بدون هیچکس از احترام ضربه نخورده

مخلوق هم ندونه و نبینه خالق میبینه

مخصوصا احترام به والدین

چه والدین خودت چه همسرت

موفق باشی