بستگی داره کجا بری. من میرم جایی جلوی چشمم موز و شیر وبستنی با کیفیت میریزه تو میکسر و تمیز کار میکن ...
شیر را از کجا میدونید چه شیری استفاده کرده .واون دستگاهاشون که صد در صد تمیز نمیشورن فقط جلوی شما شیر و موز داخلش میریزن ...اون دستگاه قبلشم برا مشتریای دیگه مواد ریخته برا هر مشتری که نمیاد بشوره از کجا میدونید تمیز هست یا نه .و کیفیت شیر هم با نگا کردن نمیشه تشخیص داد .یکی از اشناهای ما با خوردن همین شیر موز و بستی های دست ساز تب مالت گرفت بیچاره شد چقد که درد کشید حالا بازم بگو بهداشتی اونم همینو میگفت جلو چشم خودمم و شیر با کیفیت و ....من خودم شیر که میگیرم تو ظرف تمیز بیست دقیقه میزارم بجوشه ولی بیرونیا اینکار را نمیکنن .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اکثرشون در بهترین حالت با موز لهیده و شیرموزی میوهفروشیها که نصف قیمت یا یک سوم قیمت میخرند (کی ...
اگه مردم خودشون درست کنن خیلی چیزا را در دکون اینا تعطیل میشه ..واقعا آب میوه ها و ...بیرونی خیلی کثیف و حال بهم زن هستن جدا از بحث پولش واقعا سلامتی را به خطر میندازن.
منم .واقعا حال بهم زن هستن تعجب میکنم چطور بعضیا از این خوراکیها یا مثلن اون یخ در بهشتا و ...میگیر ...
دقیقا اصلا بحث مالیش هم نیستا کلا بهم نمیچسبه بیرون بخوام از دست یه پسر نوجوان این خوراکیا و نوشیدنی ها بگیرم حس میکنم اون پشت زیاد دست پنجه شون تمیز نیست
دقیقا اصلا بحث مالیش هم نیستا کلا بهم نمیچسبه بیرون بخوام از دست یه پسر نوجوان این خوراکیا و نوشیدن ...
مطمبن باش نیست .یکی تعریف میکرد تو همین سایت کشاورز هستن بعد گوجه هاشون میبرن کارخونه برا رب گیری قسم میخورد میریختن تو حوضی که پر موش و ..بوده دیگه خودت تا ته این مواد کارخونه ای و بیرونی را دربیار.
من تابستون شیر موز رو خریدم ۱۲۰😐😐😐 سرم کلاه رفته که
خاک توسرشون حلال و حرام نمیفهمن
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏