2777
2789
عنوان

یه حس ششم قوی بیاد لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 240 پست
ای ننه اسمش چ قشنگههه ریپ میخورههه🥲😂

جواب منو ندادی میشه جواب بدی لطفا☹🥺🥺

امشب چیزی دستم نخورد واسه دوستم ارسال شه؟کلا چیزی واسش ارسال نشد امشب؟؟شد یا الکی حساس شدم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
من ماشین پرایدم زیر قیمت دادم ولی پول ساینا اس امد دیگ تکمیل شد ریکس نکردم.شما هم اگه فقط قصد فروش د ...

جواب منو ندادی میشه جواب بدی لطفا🥺☹

امشب چیزی دستم نخورد واسه دوستم ارسال شه؟کلا چیزی واسش ارسال نشد امشب؟؟شد یا الکی حساس شدم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو سایت اولین بار خانمی سه تا سوال جدا گفت همه درست بود.الانم طبق عقیده ام میگم.یعنی دوست دارم ای ...

حس محمد بهم واقعیه؟

خیانت میکنه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
زیاد منتظرش نباش اگه دوستت داشته باشه خودش میاد جلو

حس محمد بهم واقعیه؟

متولد کدوم فصله؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
من ماشین پرایدم زیر قیمت دادم ولی پول ساینا اس امد دیگ تکمیل شد ریکس نکردم.شما هم اگه فقط قصد فروش د ...

فدات شم میفروشیم که ماشین بخریم و با بقیه پول هم همسرم حواله دلار کارت بازرگانی اینا انجام بده بنظرت خوبه ؟موفق میشع؟