2777
2789
عنوان

بچم یک سالشه چیکار کنم

90 بازدید | 13 پست

به دختر یکساله دارم

تو شهر غریب هم هستم،ینی رفت و امد و دورهمی اینا جایی نیس برم

دوسدارم یکم مستقل بشم از شوهرم،ینی خودم تنهایی بتونم وقت بگذرونم و حال خودم خوب کنم

چی پیشنهاد میدین؟برنامه،کلاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم اندازه دخترشمابود شرایط شمارو داشتم یعنی کسیو برای رفت وامد نداشتم بادخترم میرفتیم پارک،میرفتم گاهی بازار،کلاس نمیشد برم چون دخترم تنهامیموند

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
2805
من دخترم اندازه دخترشمابود شرایط شمارو داشتم یعنی کسیو برای رفت وامد نداشتم بادخترم میرفتیم پارک،میر ...

شروع کردم گاهی تنها میریم پارک

میخام دخترم کلاس ثبت نام کنم(مادر ‌کودک )

ینی برا خودم نمیتونم هیچ کلاسی برم؟دیگه دوس ندارم بشینم پای شوهرم تا اون برام کاری کنه.

من‌ خودم دخترم سه سالشه

از خانواده خودمم دورم

یعنی فقط خانواده شوهرم بهم نزدیکن

من دوران مجردی میکاپ کار بودم الانم هر از گاهی بیکار میشم یا مشتری قبول میکنم یا مدل عکاسی

باشگاه هم حتما میرم

البته الان باردارم نمیتونم اما تو شرایط شما قرار داشتم  

من بهت پیشنهاد میکنم حتماااا باشگاه برو 

یه تایمی برو که بچتو همسرت نگه داره

خونه که هستی اشپزی کن چیزای جدید درست کن تجربه کسب کن 

کتاب بخون که بدرد زندگی بخوره

میتونی یه هزینه اولیه بزاری آنلاین شاپ بزنی پیج اینستا بزنی سرگرم شی با فروش و مشتری و اینا

من بهت پیشنهاد میکنم حتماااا باشگاه برو یه تایمی برو که بچتو همسرت نگه دارهخونه که هستی اشپزی کن چیز ...

فقط ظهر همسرم میتونه بچه نگه داره،برم باشگاه اون تایم؟

شوهرم پرده فروشی داره،پرده های پانچ اماده هم جز کارمون هست،میگه تو برنامه های مختلف بفروش ولی من هنوز اقدامی نکردم

فقط ظهر همسرم میتونه بچه نگه داره،برم باشگاه اون تایم؟شوهرم پرده فروشی داره،پرده های پانچ اماده هم ج ...

اره بابا باشگاه بدنسازی همه تایم هارو دارن

برو حتماااا هم برای سلامتیت خوبه هم سرگرم میشی هم حالت خوب میشه 

خیلیییی خوبه کهه

میتونی اینستا پیج بزنی برای زندگیتون بیشتر تلاش کنین برای فروشش

اره بابا باشگاه بدنسازی همه تایم هارو دارنبرو حتماااا هم برای سلامتیت خوبه هم سرگرم میشی هم حالت خوب ...

تو اینستا خیلی تلاش کردم برای پیج مغازه ولی برای تولید محتوا همسرم هیچ کمک و همکاری نمیکرد واقعا برام نشد چون تولید محتوا اینستا واقعا متفاوته از بقیه برنامه ها

ولی میگم داخل دیجی،دیوار،باسلام....اینا کار کنم

تو اینستا خیلی تلاش کردم برای پیج مغازه ولی برای تولید محتوا همسرم هیچ کمک و همکاری نمیکرد واقعا برا ...

اره حتما اینکارو‌ انجام بده خیلی خوبه

من همسرم ‌وکیله با اینکه سر در نمیارم ،اما همش تو اینستا براش فعالیت میکنم

خیلی هم خوبه که دوتاتون همراه و همکار هم باشین

شروع کردم گاهی تنها میریم پارکمیخام دخترم کلاس ثبت نام کنم(مادر ‌کودک )ینی برا خودم نمیتونم هیچ کلاس ...

اگر دخترتون کلاس بره حتما عزیزم،من زمانی تونستم کلاس برم که دخترمو فرستادم نقاشی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍