2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالاا

یکیو انتخاب کن . بین با مادر پدرت صحبت کن فکر نکن همیشه همینجوری مث بدر برت خواسگار میاد عزیز جان خواهر منم مث شما ایراد گیر بود الان ۵۴ سالشه متولد ۴۹ مجرده حالا اون نرسه خونه ماشین و مغلزه بدتیک خریده داده اجاره شما که کار هم نمیکنی از ۳۰ رد شی خواسگارانت کم میشن به مرور اونم بخواد بیاد از شما کوچکتره 

اونکه معلم بود که خوب بود ۱۱ سال بزرگ بود شوهر من ۱۳ بزرگتره خیلی خوبتره تا اختلاف کم . مغزه و کار دولتیم داره دیگه چی میخوای؟

مارسممونه نشه شیرینی رو پس میفرستیم😐😂

عزیزم من خیلی ساله که توی نی نی سایتم 

تو همون فاطمه ۰۹ معروفی هستی که سال‌های پیش تاپیک می‌زد و با نامزدش و مادر نامزدش مشکل داشت؟ 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
عزیزم من خیلی ساله که توی نی نی سایتم تو همون فاطمه ۰۹ معروفی هستی که سال‌های پیش تاپیک می‌زد و با ن ...

سلام بله

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

میگم از بالای مهریه خودت بخت زده نکنی عزیزم،،یه موقع به خودش میاد آدم میبینه سنش رفته بالا،،دیگه خواستگار به درد بخورم نیست ،،اون وقت نه از مهریه خبریه نه از شوهر،،،،خداییش این مهریه ای که شما مد نظر دارین تو این دوره زمونه خیلی سنگینه دختر گل