2777
2789
عنوان

واسه پدر شوهرم غذا درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست
میشه ۶غذا چون براکارشون هم میبرن میشه بیشترشما ۳غذا که ۳ناهار باشه رو به عهده بگیر۱روز برو بپز۱روز ب ...

چقدم خوب تعادلو توضیح دادی

این که هر روز شد عزیزم/ چه تعادلی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آرامش یکم داشته باشین والا دنیا دو روزه ارزش انقدر ناراحتی و نداره از کجا معلوم فردا از خواب بیدار ب ...

عزیز دلم چه ربطی به مُردن و آرامش نداشتن داره؟؟

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیز دلم چه ربطی به مُردن و آرامش نداشتن داره؟؟

بطور کل میگم عزیزم 

تا وقتی  مهربان باشه انسان حال خود آدم خوبه

بازخورد تو زندگی خود آدم داره 

بطور کل ترجیح میدم برای آدما خاطرات خوب بذارم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

دوست عزیز چیزی هست به اسم غذای حاضری

خداروشکر هم رستوران هیت هم اسنپ فود هم غذای نیمه حاصری مثل کنسرو ها

با دو سه روز غذا درست کردن کسی نمرده ولی بحث اینه که  از این به بعد همیشه توقع دارن که شما براشون غذا درست کنی و مطمئن باش بجز یکی دوبار اول تشکری دریافت نمیکنی و میشه وظیفت

مادرشوهرت اگه خیلی نگرانه غذا درست کنه بذاره فریزر

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
بطور کل میگم عزیزم تا وقتی مهربان باشه انسان حال خود آدم خوبهبازخورد تو زندگی خود آدم داره بطور کل ...

درود بشما

ولی من فکر میکنم مهربان بودن منافاتی با سیاستهای رفتاری نداره🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
بطور کل میگم عزیزم تا وقتی مهربان باشه انسان حال خود آدم خوبهبازخورد تو زندگی خود آدم داره بطور کل ...

اگه خوبی کنی نه تنها کارت ارزشی نداشته باشه تازه بعد طلبکارت بشن و بهت بدی کنن و نادیدت بگیرن دیگه دلت نمیخواد واسه آدم قدرنشناس خوبی کنی 

اگه خوبی کنی نه تنها کارت ارزشی نداشته باشه تازه بعد طلبکارت بشن و بهت بدی کنن و نادیدت بگیرن دیگه د ...

با آدم ای با لیاقت معاشرت کنین 

دلیلی نمیبینم با هر کسی وصلت و معاشرت کنم 

آدمای زندگیمو خودم انتخاب میکنم و براشون هر کاری میکنم 

اما با کوچکترین اشتباه میذارم شون کنار و تمام 

به طلبکار شدن و سو استفاده دیگه نمیرسه

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

با آدم ای با لیاقت معاشرت کنین دلیلی نمیبینم با هر کسی وصلت و معاشرت کنم آدمای زندگیمو خودم انتخاب م ...

خب منم الان گذاشتمشون کنار و قطع رابطه کاملم ولی قبلش ک نمیشناختمشون ی جور دیگه نشون میدادن ی چیز دیگه شدن... منم با همین تفکر ک خوبی کنم ب خودم برمیگرده و گناه دارن و راه دوری نمیره از جون و دل واسشون کار انجام می‌دادم ولی واقعا لطف و محبت زیادی کار اشتباهیه اونایی ک دو هفته ی بار منت میذارن سرشون و در حد چند ساعت بهشون سر میزنن بدون انجام هیچ کاری کلی عزت و احترام دارن و من ...